Acryl/Gel penseel

Deze NAGELFABRIEK Acryl/ gel penseel heeft synthetische haren. Dit unieke penseel maakt het mogelijk om de perfecte nagel te creëren. Het penseel is ontworpen voor alle type gel en acryl.
Vanaf € 4,99 € 4,12

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

App ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


Acryl / Gel penseel

Deze NAGELFABRIEK penseel heeft synthetische haren. Dit unieke penseel maakt het mogelijk om de perfecte gel en acrylnagel te creëren. Het penseel is ontworpen voor alle type acryl en gel.

Reiniging penseel:

Het reinigen van de acrylpenseel doe je niet alleen als je klaar bent met het zetten van de nagels. Zorg dat je tijdens het werken altijd een schoon reinigingsdoekje/celstofdepper naast je hebt liggen. Na ieder applicatie, maak je het penseel schoon door deze een paar keer heen en weer te halen over het reinigingsdoekje/celstofdepper. Zorg dat je de “punt” van je penseel in tact blijft. Heb je het idee dat je penseel niet helemaal schoon is nadat je het net hebt schoon geveegd? Doop het dan even in de acrylvloeistof en veeg het nog een keer schoon op het reinigingsdoekje/celstofdepper.

Klaar? Reinig dan de penseel voorzichtig met penseelreiniger. Doe wat penseelreiniger in een liquidglaasje en haal de penseel hier doorheen gedurende minimaal 1 minuut. Waaier de penseel uit en verwijder eventuele resten met een orange-wood-stick. Herhaal dit proces indien nodig. Als al het product is verwijderd droog je de penseel en haal je hem nogmaals door de acrylliquid en dep je deze droog. Berg de penseel droog en plat op.

Kenmerken Acryl/ Gel penseel:

  • 100% synthetisch;
  • Model acrylpenseel: Plat;
  • Te gebruiken in combinatie met alle soorten gel en acryl;
  • Gemakkelijk te reinigen;
  • Kwaliteit: Goed.

Te bestellen in:

  • Maat 4: Lengte 9 mm, breedte 4 mm (penseel 15,5 cm)
  • Maat 8: Lengte 14 mm, breedte 8 mm (penseel 15,5 cm)