Barbicide Dompelflacon 1000 ML

De Barbicide dompelflacon 1000 ml  is ideaal voor het desinfecteren van al je instrumenten, zoals  pincetten, vellen- en nageltangetjes, freesjes en boortjes, cuticle pushers, scharen, kammen, borstels etc.
€ 42,29 € 34,95

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

Chat met ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


Barbicide Dompelflacon 1000 ML

De Barbicide dompelflacon 1000 ml  is ideaal voor het desinfecteren van alle instrumenten, zoals  pincetten, vellen- en nageltangetjes, freesjes en boortjes, cuticle pushers, scharen, kammen, borstels ect. Door het mooie ontwerp staat deze leuk bij het interieur. Een mooi middel om direct aan je klanten te laten zien dat je schoon en netjes werkt.

Specificaties:

  • Afmetingen: 10.8 cm diameter, 29.2 cm hoog;
  • Inhoud: 1000 ml; 
  • Mengverhouding: 60 ml (6%) Barbicide aanvullen met 1000 ml water;
  • Deze flacon is uitgevoerd met een roestvrijstalen dompelaar waar u gemakkelijk de te reinigen instrumenten in kunt zetten en daarna onderdompelen;
  • Voor een effectieve werking wordt alle Barbicide concentraat in de glazen flacons dagelijks ververst. Bij elke contaminatie (bijvoorbeeld door bloed) dient  Barbicide concentraat ververst worden.

Barbicide concentraat is veilig voor kunststoffen, staal, RVS, en kan ook worden gebruikt voor het reinigen het toilet, deurknoppen, trapleuningen, telefoons, toetsenborden etc. Je kunt zo heel gemakkelijk aan de hoogste eisen voldoen voor een gedesinfecteerde of schone een werkomgeving.