Wat is het een heerlijke november. De zon die lekker tussen de herfstblaadjes schijnt. Ik word er helemaal vrolijk van. Tijd dan ook voor een leuke vrolijke autumn nail art.

Nail Art Autumn Leaf 01 - Nagelfabriek Blog
Hoe maak je deze Autumn Nail Art? Kijk mee voor een fototutorial.

Nail Art Autumn Leaf 02 - Nagelfabriek Blog
Na een basecoat bracht ik één laagje van Golden Rose 48 aan. Deze hoeft nog niet te dekken, want dat komt zometeen wel als ik de gradient maak. Ik heb tevens plakband om mijn nagels geplakt zodat mijn vingers niet zo vies worden.

Nail Art Autumn Leaf 03 - Nagelfabriek Blog
Voor de gradient gebruik ik drie kleuren; Golden Rose Rich Color 48 (geel), 109 (oranje/bruin) en 105 (donkerrood). Deze breng ik aan op een sponsje en dep dit op mijn nagels. Door bewegingen omhoog en omlaag te maken op je nagel met het sponsje laat je de kleuren in elkaar overlopen. Ik maak een gradient niet in 1 keer. Als het na de eerste keer nog niet helemaal dekt is dat niet erg, want ik maak de gradient in 2 of soms 3 laagjes. Dan doe ik steeds opnieuw lak op het sponsje en dep dit op mijn nagels.

Nail Art Autumn Leaf 04 - Nagelfabriek Blog
Als de gradient nog een beetje bobbelig is, is dat niet zo erg. Dat zie je na een laagje topcoat helemaal niet meer.

Nail Art Autumn Leaf 05 - Nagelfabriek Blog

Na de gradient heb ik de plakband van mijn nagels gehaald en met een klein kwastje en wat nagellakremover mijn nagels opgeschoond.

Ik heb er een flakies topcoat overheen gedaan. Past perfect bij de kleuren die ik al koos. Dit laat ik even drogen voor ik verder ga.

Nail Art Autumn Leaf 06 - Nagelfabriek Blog
Met een klein kwastje en een bruine lak maak ik blaadjes op mijn nagels. Hiervoor gebruik ik Golden Rose 114 en 115. Met 114 maak ik de blaadjes zelf en met 115 de nerfjes.

Nail Art Autumn Leaf 07 - Nagelfabriek Blog

Nail Art Autumn Leaf 08 - Nagelfabriek Blog
Nadat de blaadjes droog zijn doe ik er nog een sneldrogende topcoat overheen en klaar is je herfstnailart!

Alle producten zijn uiteraard in onze shop te koop.

Deze nail art is gemaakt door Lin van Linvant.nl bekijk haar blog voor nog veel meer nail art.

Wat vind jij van deze nail art? Houd je een beetje van de herfst?