Nepwimpers, twee jaar geleden moest ik er niet aan denken om deze op te plakken voor een feestje, laat staan voor dagelijks gebruik. Inmiddels is er heel wat veranderd, want zonder falsies ga ik niet meer van huis! Gelukkig hebben we daarvoor het rijke assortiment van de Nagelfabriek, speciaal de natuurlijke lashes die even in het zonnetje worden gezet!

1 nepwimpers

Het is net zoals een eyeliner, in het begin heb je wat oefening nodig, maar als je een eigen techniek hebt, wat tutorials hebt bekeken, krijg je het ineens onder de knie! Dan koop je zoveel nep stukken op, dat je geen idee hebt hoe je ze moet opruimen, maar ook daarin dek ik jouw rug!

Fake Eyelashes Long

Nepwimpers

Nepwimpers - Nagelfabriek Blog

Wimpers

Laten we beginnen met mijn favoriete set van Lucky Flower, namelijk de nepwimpers die vrij gewaagd ogen, maar als ze eenmaal op de wimpers zitten en er tussen zijn geblend, lijkt het net alsof mijn eigen wimpers gewoon een boost hebben gekregen! Daarnaast gaan de wimpers van kort in de binnenste ooghoeken tot lange haren in de buitenste rand.

False Lashes

False Lashes - Nagelfabriek Blog

Zowel van dichtbij als ver af zou je haast niet zeggen dat ze nep zijn, omdat ze opgaan in de massa. Op de verpakking staat ook hoe je ze het beste kunt aanbrengen, namelijk door eerst te passen, bij vormen door middel van buigen, op maat knippen en vastplakken!

Fake Eyelashes Crossed

Nepwimpers aanbrengen

Nepwimpers aanbrengen review

Nagelfabriek nepwimpers review

Nagelfabriek nepwimpers review

Vind je de nepwimpers van Lucky Flower net iets te lang? Of te vol? Geen zorgen, want de Nagelfabriek heeft meerdere varianten op deze. Je hebt de wat korte nepwimpers in de lengte, maar ook aan de zijkanten wat ingekort en in het midden een stuk langer, waardoor je oogopslag als het ware veranderd.

Fake Eyelashes Winged

Fake Eyelashes Winged

Fake Eyelashes Winged

Wil je men in de maling nemen door de fijnste nepwimpers te dragen, waardoor je nauwelijks wat ziet? Dan ben je ook nu weer aan het juiste adres! Deze wimpers zijn vrij kort, waardoor ze niet opvallen, maar ook dankzij de dunne haartjes vervagen zij goed tussen jouw eigen wimpers in.

Fake Eyelashes Basic

Fake Eyelashes Basic

Nepwimpers Basic

Basic nepwimpers

Basic nepwimpers Review

Basic nepwimpers Review

Het laatste natuurlijke setje nepwimpers is ook een ultieme favoriet, omdat deze de boel rijker maken, niet over de top en je eigen wimpers de juiste boost geeft. Deze nepwimpers zijn ook geschikt voor feestjes als je niet vaak falsies draagt of als je een kenner bent voor overdag!

Wimperlijm

Wimperlijm

Wimperlijm Nagelfabriek

Bij de setjes wordt geen lijm geleverd, maar deze is wel apart verkrijgbaar in de webshop van de Nagelfabriek! Daarnaast een musthave, want een stevige waterproof nepwimperlijm is moeilijk te vinden, maar dit is een uitblinker! Waterproof, longlasting en droogt transparant op. Wel moet je schudden voor gebruik, het aanbrengen op je wimpers, minimaal 20 seconden laten drogen en dan aanbrengen. Pas op, als je lijm is opgedroogd zitten ze ook écht muurvast!

De Lucky Flower nepwimpers zijn spotgoedkoop, van goede kwaliteit, verschillen in lengte, waardoor iedereen zijn voorkeur kunt aangeven, maar ook qua volume, hoeveelheid en de dikte. Alle nepwimpers die in het artikel zijn vernoemd, zijn net zoals de wimperlijm gewoon verkrijgbaar in de shop!

Prijzen:

 

Cynthia je hebt weer prachtige looks gemaakt. Bedankt voor je artikel! Wil je meer van Cynthia zien, kijk dan eens op haar persoonlijke blog