Al tijde hebben we Golden Rose Carnival collectie in ons assortiment. Maar de swatches zijn nooit met jullie gedeeld. Onder het mom van beter laat dan nooit hierbij de swatches.

De carnival collectie bestaat uit vrolijke glitterlakken in veel verschillende kleuren, vormen en maten. De nagellak kan als een opzichzelfstaande lak worden gebruikt, maar is ook heel leuk als topcoat.

Net zoals alle andere nagellakken van Golden Rose hebben deze flesjes ook weer brede kwastjes, zodat de nagellak makkelijk is aan te brengen.

Hieronder zijn alle lakken over een zwarte nagellak aangebracht.

01

Golden-Rose-Carnival-01

We beginnen met een witte lak vol hexagonale vormen, minimaal 4 maten! Voor de afwisseling zitten er ook wat staafjes tussen en dit zorgt voor een speels effect. Alle vormpjes hebben een mat witte kleur.

02

Golden-Rose-Carnival-02

Nummer 02 is een frisgroene glitterlak met witte middelgrootte hexagons, kleine en middelgrootte zachtgroene hexagons met frisse parelmoerglans.

03

Golden-Rose-Carnival-03

Vervolgens hebben we hier een lichtblauwe glitterlak met kleine en middelgrootte zachtblauwe hexagons en staafjes met parelmoerglans.

04

Golden-Rose-Carnival-04

Houd je niet van blauw? Maar vind je nummer 03 wel heel tof, dan kan je kiezen voor deze roze variant.

05

Golden-Rose-Carnival-05

Groen! Deze lak bevat grote ronde vormpjes, kleine (soms zelfs vierkante vormpjes) en staafjes.

06

Golden-Rose-Carnival-06

Deze glitterlak heeft veel weg van nummer 03 en 04, maar dan zonder staafjes en natuurlijk in een andere kleur: geeloranje met parelmoer.

07

Golden-Rose-Carnival-07

Deze lak bevat grove hexagonale vormen gecombineerd met een mooie glas. Lijkt een beetje op 05.

09

Golden-Rose-Carnival-09

Fan van de film Frozen? Ga dan voor deze lak met grote witte glanzende hexagons afgewisseld met kleinere varianten tot zelfs mini’s en blauwe staafjes.

 

Zoals beloofd een zeer vrolijke collectie. Deze foto's zijn ondertussen ook toegevoegd als tweede foto bij de lakjes. De Golden Rose Carnival collectie is uiteraard te koop in onze shop voor € 5,95 (10,7 ml).

 

ps. We hebben trouwens ook nog steeds een leuke actie met ons aapje.

Leuke actie op nagelfabriek.nl

Een foto die is geplaatst door De Nagelfabriek (@nagelfabriek) op

Bestel dus snel drie Golden Rose Carnival nagellakjes. (Of een van onze andere lakjes).