Vandaag hebben we een een review met swatches van vier Golden Rose Jolly Jewels nagellakjes voor jullie. De foto’s en de tekst uit dit artikel zijn afkomstig van beautyill.nl

Als je mij roze glitter lakjes in mijn hand drukt heb je m'n aandacht, zonder enige twijfel. Ik ben dol op roze en uiteraard ook gek op alles wat glittert!


Op alle onderstaande foto's heb ik twee laagjes aangebracht.

Nummer 104 schreeuwde mijn naam. Een vergelijkbare lak van Butter London (met kleine glitters in dezelfde maat) staat namelijk al jaren op mijn wishlist. Natuurlijk is deze vele male voordeliger en zelfs makkelijker verkrijgbaar. Het is een mooie oud roze lak die prima dekt in twee laagjes door het enorme aantal minuscule glitters dat zich in de lak bevindt.

Van 108 had ik eerlijk gezegd vrij weinig verwacht, in de verpakking spreekt hij me niet zo aan maar op mijn nagels vind ik hem erg leuk. Sterker nog dit is de eerste jelly lak die ik oprecht leuk vind! Wel is de kleur verwarrend want ik vind hem overduidelijk roze kleuren op mijn vingers, terwijl sommige deze lak als rood bestempelen. Er zitten zowel roze als zilveren glitters in, beide in verschillende formaten.

109 is totaal anders, deze heeft een melk achtige basis die licht roze gekleurd is. Daarin zitten witte, roze en donkerroze glitters. Het leuke hiervan is dat je tijdens het tweede laagje een mooie melk laag aanbrengt over de 'eerste' glitters, dit zorgt voor een leuk effect.

De laatste lak, nummer 113, heb ik je al eens eerder laten zien over een andere lak heen. Ook dit is wederom een jelly lak maar niet zo opvallend als 108. Het leuke aan deze lak zijn de oranje glitters, oranje en roze is echt een super combinatie! Deze lak heeft grote oranje glitters en kleine zilveren glitters.

Golden Rose Jolly Jewels zijn voor €3,95 (10,8 ml) te koop bij Nagelfabriek.

Heb jij al een Jolly Jewel op het oog? Welke roze variant spreekt je het meeste aan?