Vandaag hebben we een review voor jullie van vier Golden Rose Nail Art Stripers. De foto's en de tekst zijn afkomstig van beautynailsfun.nl

Ik weet dat veel van jullie het lastig vinden om fijne en betaalbare stripers te vinden. Ik krijg er zeer regelmatig vragen over…  Daarom ben ik altijd blij als ik weer goede stripers heb gevonden die betaalbaar zijn en gemakkelijk te bestellen.

Natuurlijk deel ik dit graag met jullie en laat ik vandaag deze stripers van Golden Rose uitgebreid voorbij komen…

Ik heb inmiddels al heel veel verschillende merken uitgeprobeerd en ik ben ook best wel kieskeurig als het om stripers gaat. Ik moet er mooie fijne lijntjes mee kunnen maken en de lak moet niet te dun, maar ook zeker niet te dik zijn. Ook moet de kleur goed dekkend zijn, zodat je in één keer meteen een mooi lijntje hebt.

Golden Rose Stripers 01

Ik heb de stripers van Golden Rose geprobeerd en deze bevallen me goed. De stripers zitten in glazen flesjes met een zwarte puntige dop. Op het flesje zit het etiket geplakt, dit oogt wel een beetje ‘goedkoop’, maar dit heeft natuurlijk geen invloed op het product zelf.

Golden Rose Stripers 02

Ik heb 4 verschillende kleuren getest: zwart, wit, roze en zilveren glitter. De gekleurde stripers zijn goed dekkend en geven een mooi strak lijntje. De zilveren glitters zijn niet dekkend genoeg om een strak lijntje mee te maken, maar het is wel erg leuk om te gebruiken voor glitter accentjes op je NailArt.

Golden Rose Stripers 03

De kwastjes zijn goed dun en lopen mooi uit in een puntje. Hiermee kun je dus gemakkelijk dunne lijntjes maken en dat is natuurlijk wat je wil.

Hierboven zie je aan aantal verschillende NailArts die ik met deze 4 stripers heb gemaakt. In principe kom je met 4 kleurtjes al een heel eind en kun je veel verschillende creaties maken.

De stripers van Golden Rose kun je vinden bij De Nagelfabriek voor 4,95 per stuk. Er zijn nog veel meer kleurtjes verkrijgbaar!

Alle Golden Rose Nail Art Stripers zijn nu afgeprijsd en vind je in de op=op.

Ken jij deze stripers al?