Vorige week verscheen van Cynthia het artikel Make-up Treasurebox deel 1. Hierin laat zij swatches zien van de oogschaduw en van de oogschaduwbasis. Maar deze box bevat nog meer....


Make-up-Treasurebox-71 Make-up-Treasurebox-72

Een ooglook is pas echt compleet met een sierlijke winged eyeliner, maar ook met een goede stel wenkbrauwen. Niet alleen krijg je daardoor een gezichtsuitdrukking, het zet de puntjes op de ‘i’. Er komen maar liefst zes kleuren mee in de palette, zowel voor de brunettes als blondines als de zwartharige onder ons.

Make-up-Treasurebox-73

Make-up-Treasurebox-74

Het viel mij op dat de wenkbrauwpoeders anders zijn dan de gemiddelde poeders, omdat je ze makkelijker kunt blenden dan ik ben gewend. Niet alleen is de pigmentatie uitmuntend, je kunt ze zodanig vervagen, waardoor het natuurlijke brow effect ontstaat. Ga voor een ombre effect, maak ze neutraal of zet de lekker aan. Het kan allemaal!

Make-up-Treasurebox-75

Make-up-Treasurebox-76

We gaan een niveau lager, want dan komen we uit bij de blushes en daarmee krijgen we de kleur terug op de wangen, nadat we alles hebben geblokkeerd met de concealers en kleurcorrectors. Drie blushes met een goede dekking, makkelijk te vervagen en ook deze passen bijna bij alle huidtypes, zachtroze, Indisch rood en een donkere zalmkleur.

Make-up-Treasurebox-77

Make-up-Treasurebox-78

Het laatste in de box zijn de lipglosses en lipsticks, maar dat is ook meteen de klapper van de box! Natuurlijk zijn de oogschaduws ook geweldig, vooral hoeveel kanten je ermee op kunt, maar de lipsticks. Houd je vast, want je wordt omver geblazen door de fantastische kleuren, de unieke tinten, shimmers en de pigmentatie. WOWIE!

Make-up-Treasurebox-79

Make-up-Treasurebox-80

Make-up-Treasurebox-81

Rij 1: Transparant, doorzichtig met glitters, een gouden metallic lipgloss, transparant roze, lichtroze, koraalkleur, Indisch rood.

Make-up-Treasurebox-82

Make-up-Treasurebox-83

Rij 2: Wit, babyroze, magenta, fuchsia, vermiljoen, oranjerood, middenvioletrood.

Make-up-Treasurebox-84

Make-up-Treasurebox-85

Make-up-Treasurebox-86

Rij 3: Metallic oranje, lichtkoraal, tomaat oranje, briljant oranje, vuurrood, parelmoerdonkerviolet, telemagenta.

Make-up-Treasurebox-87

Make-up-Treasurebox-88

Make-up-Treasurebox-89

Rij 4: Parelmoerlichtrood, warm oudroze, bleekrood, signaalviolet, frambozenrood, oriëntrood.

Make-up-Treasurebox-90

Make-up-Treasurebox-91

Make-up-Treasurebox-92

Rij 5: Bruinrood, wijnrood, blauwlila, pastelviolet, okerbruin, oranjebruin, karmijnrood.

Looks

Make-up-Treasurebox-93

Make-up-Treasurebox-94

Vrij sceptisch begon ik met het swatchen van alle kleuren, maar bij de eerste rij was ik overtuigd. Geen poederige kleuren die veel fall out verzorgen of juist nauwelijks op de oogleden komen, maar perfecte pigmentatie die goed op te bouwen is, vooral met de oogschaduwbasis eronder uit de box.

Make-up Treasurebox 95

Make-up Treasurebox 96

Ben je opzoek naar iets nieuws wat je uitdaagt? Dan zit je bij Make-up Treasure box zeker goed! Daarnaast is het een leuk cadeau voor de make-up liefhebbers onder ons, maar ook om te beginnen met de make-up looks en niet te vergeten als je je stash wilt uitbreiden!

De Make-up Treasure Box is verkrijgbaar bij de Nagelfabriek voor €34,95, maar nu afgeprijsd voor €29,99!