Na het zeer uitgebreide artikel over de make-up treasurebox hebben we gekozen voor een review van de Sleek matte me lip cream, ook deze keer weer verzorgd door Cynthia.

Jaren geleden had ik nooit verwacht dat ik zoveel liefde kon voelen voor lipsticks, want als het aan mij lag, had ik nooit meer nieuwe parels aangeschaft. Totdat mijn huid opklaarde als sneeuw voor de zon, de vloeibare lipsticks de markt veroverde en ook nog eens een matte touch bevatte. Zo ging ook Sleek mee in de hype met de Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Creams!

Sleek Matte Me

Sleek-Matte-Me-Lip-Cream

Sleek Matte Lip Cream

Herkenbare verpakkingen, want ergens herken ik hier ook de oogschaduw palettes in. Bij Sleek oogt het chic, modern, maar ook simpel. Geen moeilijke verpakkingen met tierelantijn. Nee, je weet duidelijk waar je aan toe bent met de transparante verpakking, waardoor de kleur te spotten is en de zwarte accenten.

Matte-Me

Sleek-Lip-Cream

Sleek is een kei in het geven van namen aan hun producten, want ook deze matte lipsticks bevatten weer hilarische namen. Laten we beginnen met de roze, genaamd Brink Pink 432 en aan de andere kant bevindt zich Fandango Purple 431.

Sleek-Matte-Me-6

Sleek Matte Me Brink Pink

Sleek-Matte-Me-7

Sleek-Matte-Me-8

Een vierkante flacon waarin Brink Pink wordt geleverd, maar waarvan je ook meteen kunt genieten! De kleur is mooi zichtbaar, intens en pakt je oog. Een inhoud van maar liefst 6ml. Fluoriserend roze tegen magenta aan, want zowel nat als droog is de kleur pijnlijk aan de ogen!

Sleek-Matte-Me-10

Sleek-Matte-Me-11

Sleek-Matte-Me-9

Toentertijd was ik onderweg naar de stad, men keek steeds op, maar ik begreep het niet helemaal, totdat ik doorhad dat ik de lipstick op had. Euw. Veel complimenten over de felheid, maar ook de matte touch. Dankzij de dunne applicator breng je de lipstick binnen no-time aan, is bijwerken gemakkelijk en werkt het zo precies, waardoor je geen lippenseel nodig hebt!

Sleek Matte Me Fandango Purple

Sleek-Matte-Me-12

Sleek-Matte-Me-13

Sleek-Matte-Me-14

Fandango Purple is een tikkeltje donkerder, nog steeds heel intens en in-your-face, maar op een wat rustigere manier. Beiden zijn uitstekend op te bouwen, maar Fandango Purple wordt donkerder en neigt meer naar een intens paarsviolet kleur. Mat als de neten!

Sleek-Matte-Me-16

Sleek-Matte-Me-15

Dankzij de vloeibare structuur glijdt de lip cream ook als het ware over de lippen, loopt niet uit, bij teveel aanbrengen heeft dat nog wel de neiging, maar bij één keer doseren zit je al goed! Eenvoudig om mee in te vullen en tijdens het opdrogen gaat het niet bloeden. (=dit is uitlopen van de lipstick.)

Sleek-Matte-Me-17

Sleek-Matte-Me-18

De houdbaarheid is blowing my mind! Het zit als een huis, enkele uren, inclusief drankjes en dan pas vervaagt het in een ombre effect. Zelf had ik verwacht dat ze zouden gaan smudgen, lelijk afbrokkelen, want dat gebeurt meestal, maar dat is hier niet het geval! Velletjes werden wat benadrukt, niet zo erg dat het storend was, wel is het een must om de lipstick gelijkmatig aan te brengen, anders zijn sommige stukken donkerder.

Het zijn budgettoppers, die mega lang blijven zitten, een drankje overleven, niet uitlopen gedurende tijd dat je het draagt, want bij het snotteren van de kou, zat het nog steeds perfect! Met een klap op de vuurpijl, Sleek test namelijk niet op dieren, hurray!

De Sleek Matte Me Ultra Smooth matte Lip Creams, Brink Pink en Fandango Purple, zijn verkrijgbaar in de webshop van de Nagelfabriek voor maar €6,44!