In juli schreef Cynthia haar eerste gastartikel over het W7 Up In Smoke pakette, dit keer behandelt zij het Sleek Primer Eyeshadow Palette en het Sleek Ultra Matte V1 Eyeshadow Palette.

Tijdens een zoektocht naar nieuwe make-up looks spotte ik unieke afbeeldingen van het menselijk oog, maar dan in een extreem close-up versie. Turkoois is na al die jaren nog steeds mijn favoriete kleur, gecombineerd met groen, want hey, Packerfan hiero! Laten we die twee kleuren eens met elkaar combineren, inclusief teveel highlighters en met teveel eyeliners!

Sleek Primer & Ultra Matte - Nagelfabriek Blog

Sleek Primer & Ultra Matte 1- Nagelfabriek Blog

Begin op een schoon oog, voordat je primers gaat aanbrengen. Zelf gebruikte ik de Essence I Love Stage Eyebase, vulde mijn wenkbrauw in met een donkerbruine poeder uit de W7 In The Mood Palette en voorzag het wenkbrauwbot van een lichte oogschaduw als highlighter. De crèmekleur bevindt zich in dezelfde palette.

Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette 3 - Nagelfabriek Blog

Op het ooglid koos ik voor een witte basis uit de Sleek iDivine Primer Palette, namelijk Moonshine en depte dit ook in de ooghoeken en wat onder het oog. Wat donkergroen, genaamd Money Tree, in de buitenste ooghoek de crease in.

Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette 4 - Nagelfabriek

Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette 5 - Nagelfabriek

Alle primers zitten uitgeblend op hun plek, waardoor we over kunnen naar de oogschaduw, namelijk een limoengroen van INGLOT, uit de Freedom System Palette, nummer 59. Deels op het ooglid, maar hield de ooghoeken vrij.

Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette 6 - Nagelfabriek

Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette 7 - Nagelfabriek

Over naar de 120 Palette waar ik een matgroen uit kon toveren en die naast de limoengroen kon plaatsen voor een betere ombre effect.

8 Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette - Nagelfabriek

9 Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette - Nagelfabriek

10 Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette - Nagelfabriek

Van Sleek gebruikte ik de iDivine Ultra Matte V1 Palette, zowel de lichtgroen, die Cricket heet, als de donkergroene kleur die erin zit. Lichtgroen op het ooglid en Dragon Fly - de donkergroen - in de arcadeboog.

11 Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette - Nagelfabriek

Blend de oogschaduw in de arcadeboog tot een rookgordijn! Neem hier de tijd voor, dankzij de highlighter op het wenkbrauwbot gaat het ene stuk soepeler, omdat je al een basis erop hebt zitten. Ook voegde ik er wat babyblauw in de ooghoek aan toe.

12 Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette - Nagelfabriek

Niet alleen ging Dragon Fly in de crease, maar ook onder het oog, zowel in de buitenste als binnenste ooghoek. Een dotje van Chill, de babyblauw kleur gecombineerd met een luchtblauw, namelijk Bolt in het midden.

13 Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette - Nagelfabriek

14 Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette - Nagelfabriek

Tijd voor de highlighters, lekker veel, lekker overdone, gewoon over de top! Met de INGLOT Freedom System Eyeshadow 24 voegde ik de glans zowel onder het oog over de blauw heen, als in mijn ooghoeken, maar ook op het wenkbrauwbot.

15 Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette - Nagelfabriek

Als laatst voegde ik een winged eyeliner toe met de Xtreme Liquid Gel Eyeliner van GOSH, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant een sierlijke wing. Een mintkleur van Yves Rocher op de waterlijn, met gekrulde wimpers die waren voorzien van een laag Max Factor Velvet Volume Mascara en natuurlijk een setje nepwimpers van Lucky Flower!

16 Sleek Primer & Ultra Mattes 1 Palette - Nagelfabriek

Het is een vrij extreme make-up look, maar soms heb je gewoon zin om te experimenteren met kleur, vooral als je de Sleek Palette in bezit hebt! Zowel de Ultra Matte als de Primer palette zijn stash-waardige producten. Daarnaast zijn de felle tinten leuke oppeppers in je ooglook, maar vallen ze ook te combineren met bruine tinten, waardoor je ze gemakkelijk overdag kunt dragen!

Prijzen:

Wat is jouw favoriete Sleek Palette?