Vorige maand presenteerde Charlotte van PinkyPolish 31 DAYS OF SPARKLE. In de maand december plaatste Charlotte elke dag een blogpost over glitternagellak. Vier keer kwamen er Golden Rose Jolly Jewels lakjes voorbij en deze laten wij vandaag aan jullie zien.

Golden Rose Jolly Jewels 103

Golden Rose Jolly Jewels 103 Pinkypolish - Nagelfabriek Blog
Op 22 december verscheen deze foto. Nummer 103 is een gouden lak met verschillende gouden en roze glitters.

Golden Rose Jolly Jewels 104

Golden Rose Jolly Jewels 104 Pinkypolish - Nagelfabriek Blog
Dit is de eerste foto die Charlotte plaatste op 5 december. Nummer 104 is een roze nagellak met verschillende roze glitters met een warme ondertoon.

Golden Rose Jolly Jewels 108

Golden Rose Jolly Jewels 108 Pinkypolish - Nagelfabriek Blog
Het artikel over deze lak verscheen op 16 december. Nummer 108 is een donkerroze semi-transparante nagellak met zilveren en roze glitters in verschillende formaten.

Golden Rose Jolly Jewels 119

Golden Rose Jolly Jewels 119 Pinkypolish - Nagelfabriek Blog
Deze foto verscheen in een verzamelartikel op 7 december. Nummer 119 is zoals je ziet een glitternagellak met heel veel verschillende kleuren glitter. De lak is perfect als topcoat over een andere kleur nagellak. Ook kan deze nagellak los worden gebruikt, zorg er dan wel voor dat je deze nagellak opbouwt.

De maand december bevat 31 dagen, dus er staan nog veel meer swatches van glitterlakjes op PinkyPolish. Ook vind je nog meer swatches van de andere Golden Rose Jolly Jewels lakjes. Neem dus snel een kijkje op Charlottes blog.

Wij willen Charlotte in ieder geval bedanken voor het vermelden van onze webshop.

De Golden Rose Jolly Jewels lakjes zijn te bestellen in onze webshop, 10.8 ml voor €3,95.