Een budgetvriendelijk oogschaduwpalet is altijd een goed idee. Daarom delen we vandaag een tutorial waarbij we een paar budget toppers voorbij laten komen. Lees snel verder.

Review Eyeshadow Palette 15 Warm

Om dit palet draait het vandaag. Het Eyeshadow Palette 15 Warm.

Review Eyeshadow Palette 15 Warm - Zonder Make-up

Ik begin met een basis make-up, onder andere foundation, blush en wenkbrauwpoeder. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met het 4 EYEBROW PALETTE, met de lichtste kleur.

W7 GET SET EYE SHADOW BASE WHITE

Daarna breng ik op het gehele ooglid en onder het wenkbrauwbot een oogschaduwbasis aan. Dit zorgt voor een intensere look en het zorgt ervoor dat de oogschaduw beter blijft zitten. In dit geval gebruik ik het W7 Get Set Eye Shadow Base White.

Eyeshadow Palette

Review Eyeshadow Palette 15

Hierna begin ik met de oogschaduw. Ik begin met nummer 1, een matte bruintint, en breng dit aan op het bewegende ooglid. Vervolgens breng ik nummer 2 eroverheen aan. Hiervoor gebruik ik een platte oogschaduwkwast.

Tutorial Eyeshadow Palette 15

Met een schone oogschaduwkwast breng ik vervolgens highlighter, nummer 3, aan onder het wenkbrauwbot. Eventueel kun je dit ook nog aanbrengen in de binnenste ooghoek,.

Tutorial Eyeshadow Palette

Vervolgens breng ik met een eyelinerkwast de zwarte kleur, nummer 4, aan in een 'v'tje' in de buitenste ooghoek en in de arcadeboog (crease).

Blenden

Dit blend ik goed met een blendingkwast, zodat de kleuren oogshaduw mooi in elkaar overlopen.

Eyeliner

Tot slot breng ik nogmaals met het eyelinerkwastje een beetje zwarte oogschaduw aan boven de wimperrand.

Tutorial - Nagelfabriek

En dit is de uiteindelijke look.

Gebruikte producten: