We kunnen de nachtelijke smokey eyes maken met de parel van W7, namelijk de Up In Smoke palette. Stel je voor, je houdt van wat natuurlijks? Dan kun je terecht bij de W7 In The Mood Palette waar vooral matte kleuren zich in bevinden, maar hoe zit het nou met de neutrale shimmers? We houden hier en daar wel van een glow, toch?! Dan ben je aan het juiste adres met de W7 Beat It palette!

W7 Beat It!

W7 Beat It

W7 Beat It Kleuren

Het is een vervolg op vele van hun voorgangers, waaronder in the Buff, maar ook Colour Me Buff en Lightly Toasted als we het hebben over de grotere palettes. Een klassieke tinnen verpakking wat mij aan vroeger doet denken met daarin de letters gedrukt, waaronder het logo, de naam en aan de onderkant bevindt zich de lijst met gegevens zoals de ingrediënten, de oogschaduws inclusief hun namen + dat het om een dierproefvrij merk gaat!

W7 Beat It Eyeshadow

De W7 Beat It palette bestaat uit zo’n twaalf oogschaduw, mat als shimmer en zijn voornamelijk neutrale aardetinten met hier en daar een donkere variant er tussen. Kortom, een kleurencombinatie voor dagelijks gebruik, denk aan school of het werk, pas het aan met een donkere tint voor een sensuele avondlook of ga meteen voor een grove smokey eye!

W7 Beat It Eyeshadow Palette

W7 Beat It Palette

W7 Beat It Swatch

W7 Beat It Swatches

De eerste zes oogschaduws uit de W7 Beat It van links naar rechts:
Big A = Gelige cremekleur, mat
Moon Shadow = Lichte hazelnoot, mat
Late Again = Donkere boom stambruin, mat
The Full Monty = Peachy met een grove shimmer, glanzend
Film Star = Parelmoer, shimmer
Candle Light = Koele lichtgoud, shimmer

W7 Beat It Eyeshadow kleuren

W7 Beat It! Swatch

W7 Beat It! Swatches

De andere zes oogschaduws van links naar rechts uit de W7 Beat it:
Loved Up! = Warm oranjegoud, shimmer
Make A Wish = Donkerkleurige lavendel, shimmer
Teachers Pet = Koele zandkleur, shimmer
Billboart = Olijfkleur met een gouden glans, shimmer
Loadad = Warme koperkleur, shimmer
The Gambler = Goudbrons, shimmer

Beat It

Beat It!

W7 Beat It Oogschaduw

De namen, hilarisch! Hoe het zit met de pigmentatie? Daar heb ik geen verkeerd woord over te zeggen, want they are gonna blow your mind! Intens van kleur, komen allemaal goed over, geen eentje valt buiten de boot, alhoewel Big A was transparant over komt, maar dat is vanwege de ultieme match met mijn huid. Het kan wat poederig zijn in de palette, maar de structuur is zo ontzettend romig, waardoor ze het niet zijn op de oogleden en blenden als boter. Het deed mij denken aan de W7 In The Mood Palette.

W7 Beat It Look

W7 Beat It Ooglook

W7 Beat It Lips

Candle Light is ook een gorgeous highlighter! Hier heb ik de oogschaduw gebruikt op mijn lippen.

W7 Beat It FOTD

Beat It FOTD

Het zijn mooie natuurlijke tinten met hun eigen intensiviteit en diversiteit, waardoor je eindeloze combinaties kunt maken. Ze gaan niet creasen, W7 zegt ook dat je geen primer nodig hebt, wat ik wel heb gedaan, maar de oogschaduws blijven uitstekend op hun plek zitten gedurende dag! Wist je dat ze ook vochtig kunnen worden aangebracht? Ik heb namelijk Candle Light gecombineerd met een mixing solution voor op de oogleden, een plaatje hoor!

W7 Make Up

W7 Sponsapplicator

W7 Make up Kwastje

Onder de oogschaduws bevindt zich een brush waarmee je de oogschaduws kunt aanbrengen en een sponsapplicator voor o.a. het aanbrengen ervan of juist het vervagen van de kleuren. Zachte haren, makkelijk schoon te maken en ideaal voor als je onderweg even wilt bijwerken!

W7 Beat It Oogschaduwpalette

Dankzij de Nagelfabriek leerde ik W7 kennen en het is een merk die ik niet meer uit mijn stash wil wegdenken! Ze hebben zalige oogschaduws die makkelijk blenden, goed op te bouwen zijn en een pigmentatie hebben waar je U tegen zegt. Daarnaast zijn ze budget, dierproefvrij en hebben ze veel natuurlijke tinten waaronder deze palette! Nieuwsgierig naar de andere producten van W7? Check dan even de shop!

W7 Beat It is verkrijgbaar bij de Nagelfabriek voor €8,95!