Zodra ik voor een product ben gevallen, dan ga ik er ook helemaal voor! Veel van mijn oogschaduw Palettes waaronder de 88 en de 120 Palette zijn behoorlijk aangetast door het vele gebruiken, zowel voor make-up looks als de special effect looks, maar ook dit pareltje heeft een dubbele functie, namelijk de W7 In The Mood Palette!

W7 In The Mood

W7 In The Mood Palette

Zelf was ik totaal niet bekend door het merk, maar dankzij de Nagelfabriek leerde ik het dierproefvrije budgetmerk kennen. Hun verpakkingen zij vrij eenvoudig, maar bevatten wel een sierlijke en moderne touch indien dat nodig is, bijvoorbeeld bij de W7 Up In Smoke Palette, waardoor je meteen weet met wat voor tinten je te maken hebt.

W7 In The Mood 4

W7 In The Mood Eyeshadow

W7 Eyeshadow Palette

W7 Palette

Hier is het vrij neutraal tin blikje met de naam van de palette erin gedrukt, op de achterkant wordt vermeld welke kleuren erin zitten en hoe deze heten. Daarvoor moet ik hen sowieso credit geven, want de productnamen zijn waanzinnig én ook elke tint heeft zijn eigen naam!

W7 In The Mood Oogschaduw

W7 In The Mood Swatches

W7 In The Mood Swatches 2

Van links naar rechts:

  • Shrimp: Een zachte witte crèmekleurige shimmery
  • Oops: Matte gele oogschaduw, ligt extreem dicht tegen mijn huidteint aan
  • Venice: Een romige huidskleur met een tikje roze
  • Wink: Matte taupe
  • Katie: Een warme donkerbruine oogschaduw
  • Cargo: Matte en intense gitzwart

W7 In The Mood Make-up Look

W7 In The Mood Look

De W7 In The Mood Palette zit inmiddels dagelijks in mijn make-up routine, voor zowel het donkerder maken van mijn crease als het maken van zwarte smokey eyes, het invullen van mijn wenkbrauwen, het contouren ervan, highlighter op het wenkbrauwbot, zowel mat als shimmer. Ja, het is een multifunctioneel pareltje.

W7 In The Mood Make-up

Je kunt er alle kanten mee op, helemaal de dames en heren die juist in de nude tinten zijn, want dan is deze geschikt voor jou! Wil je juist wat meer drama? Dan zit je hier ook goed, want de pigmentatie is adembenemend, de kleuren zijn makkelijk op te bouwen, heel romig, van de zes kleuren zijn er vijf mat en blenden geleidelijk aan.

W7

Het is één van mijn favoriete nude palettes, omdat de tinten vrij koel zijn, behalve de donkerbruin die neigt naar de warme kant. De pigmentatie is uitmuntend, de kleuren zijn perfect gecombineerd en ook mooi bij elkaar gezocht, waardoor de combinaties ook eindeloos zijn. Ik ben verkocht, vind het een must have en wil een nieuwe gaan aanschaffen, zodra de bodem in zicht is!

De W7 In The Mood Palette is verkrijgbaar bij de Nagelfabriek voor €5,95!

Dit artikel is geschreven door Cynthia, bedankt!