Na ons eerdere artikel over het W7 In The Buff Lightly Toasted Eyeshadow Palette, kan een vervolgartikel natuurlijk niet uitblijven.

Want er zijn nog drie andere mooie palettes van W7, namelijk:

  • In The Nude;
  • In The Night;
  • In The Buff.

Vandaag gaan we verder met het W7 In The Nude Palette. Dit is tweede palet in de populaire "In The ......" serie. Dit palet wordt door velen vergeleken met het Urban Decay Naked 3 oogschaduw palet.

Ook deze keer hebben we weer een aantal bloggers gevonden die al eerder over dit palet hebben geschreven.

Anouk Koelman

w7 In the Nude Swatches - Nagelfabriek Blog
We gebruiken weer een mooie swatch-foto van Anouk. Klik voor het hele artikel met bijbehorende foto's.

VeraCamilla

W7 In The Nude Vera Camillla 1 - Nagelfabriek Blog

W7 In The Nude Vera Camillla 2- Nagelfabriek Blog

W7 In The Nude Vera Camillla 3 - Nagelfabriek Blog
Ook deze keer hebben we weer een look uitgekozen van Vera. Op haar eigen blog reviewt ze het W7 In The Nude palet, hieronder volgt haar conclusie:

Geswatcht valt het niet zo op, maar in gebruik lopen de oogschaduwkleuren snel in elkaar over. Ze blenden zo goed samen waardoor je nog maar weinig verschil ziet. Dat geeft een subtiel effect, maar van mij mag het contrast wel iets beter zichtbaar zijn, zonder dat ik gelijk de donkerste kleur in de arcadeboog moet aanzetten.

Wel vind ik de kleuren heel mooi. De roze tinten zijn echt weer even anders dan anders. De meeste nude paletten zijn compleet bruin, terwijl ook deze kleuren heel goed draagbaar en aardig naturel kunnen zijn. Afgewisseld met een beetje koper en bruin kun je er wel wat moois van maken. Het is even ontdekken welke oogschaduws het beste bij elkaar passen, maar het is het waard. Ik vind het weer een mooi palette, je zou absoluut niet zeggen dat hij maar 8 euro kost.

Voor meer foto's en het hele artikel, kan je hier klikken.

RedReidingHood

W7 In The Nude Redreidinghood - Nagelfabriek
Voor de tweede look kozen we RedReidingHood.com Rowan heeft gekozen voor een donkerdere look. Dit is haar conclusie:

Ik heb geen echt vergelijkingsmateriaal, ik heb het Urban Decay palette immers niet in bezit, maar toch ben ik ervan overtuigd dat de W7 een goede dupe is. De pigmentatie is voor een palette van 8 euro echt uitstekend. Het Urban Decay Naked Palette is ongetwijfeld nóg beter, maar die kost dan ook 50 euro. Ik ben ook erg te spreken over het kwastje dat erbij zit en de verscheidenheid aan kleuren. Dit palette is dan ook zeker een aanrader! Heb jij ‘m al of overweeg je ‘m aan te schaffen?

Het W7 In The Nude Palet is natuurlijk te bestellen in onze webshop voor slechts €7,99.