Welkom op onze compleet vernieuwde site!

De afgelopen tijd hebben we achter de schermen heel hard gewerkt om dit resultaat te bereiken. Na veel proberen, nog eens checken en toch nog een keer testen is dit het resultaat.
We hopen dat jullie de nieuwe lay-out mooi vinden, wij in ieder geval wel. En we willen meteen van de gelegenheid gebruik maken om Lindsey Tates van Freelinz Design hier hartelijk voor te bedanken.
Ook willen we Mario Kerkhof van Studio MaKer bedanken voor het bouwen van deze website.

Zoals al eerder opgemerkt hebben we veel getest, maar helaas kan er toch ergens een foutje ingeslopen zijn. Mocht je toch een fout(je) tegenkomen, wil je dit ons dan melden via ons e-mailadres: info@nagelfabriek.nl
Dan kunnen we het zo snel mogelijk oplossen.

2014-02-18 20.52.51

Ook nieuw op onze site is deze blog. Voortaan zullen we jullie hier op de hoogte houden van al het laatste nieuws (uiteraard blijven we Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest gebruiken). De nieuwste producten worden hier getoond, toffe acties worden bekend gemaakt, er worden tips gegeven en ga zo maar door.

We hopen dat we op deze manier de site nog een stukje leuker kunnen maken. We horen daarom ook graag van jou wat je van onze lay-out vindt en wat je graag zou willen zien op de blog. Dit en eventuele vragen en opmerkingen kun je voortaan achter laten als comment op de blog.
Dan gaan we proberen zoveel mogelijk met de gegeven feedback te doen.

Alvast bedankt! En vergeet geen reactie achter te laten.