Begin van de maand plaatste we dit artikel, onderaan het artikel legde we je uit hoe je kans kon maken op 10 euro shoptegoed. Het enige wat je moest doen om kans te maken op 10 eurowas een foto mailen naar info@nagelfabriek met daarbij een foto van jouw nagels, waarbij je onze gellak-producten gebruikt.

We hebben veel foto's binnen gekregen en een aantal zullen we je in dit artikel laten zien.

Winactie Peach gellak - Daniek Oosting
De eerste foto is opgestuurd door Daniek Oosting, zij stuurde onder andere deze foto. Zij heeft de kleur Peach gebruikt met daarbij op de ringvinger een glitterzilveren gellak.

winactie - Wolken Wit & French Pink
De tweede foto is van Saskia van Willegen. Een mooie french manicure met op de ringvinger een leuk tijgerprintje. Ze heeft de kleuren Wolken Wit en French Pink gebruikt.
Wolken wit is de perfecte kleur als je een intens wit randje wilt als hierboven. Wil je liever een subtielere witte kleur, kies dan voor French White.

Winactie - turqouise, black jack, wolken wit en glitter zilver
Deze creatieve nail art is gemaild door Ivonne de Blaey. Ze heeft de kleuren Turquoise, Wolken Wit, Black Jack en Glitter Zilver gebruikt.

Winactie: Glitter Zilver
De laatste foto is van Jill Geurts. Jill: 'Op deze foto gebruik ik glitter zilver. Echt een hele mooie kleur, mag zeker niet ontbreken in een collectie. Super om zo gradient te maken of andere kleuren op te fleuren!'

We willen graag iedereen bedanken die een foto heeft ingezonden! De 10 euro shoptegoed is gewonnen door Jill Geurts.
Beste Jill, hartelijk gefeliciteerd! Wil je een mailtje sturen met je gegevens naar info@nagelfabriek.nl dan kunnen we zo snel mogelijk een cadeaubon voor je aanmaken.

Voor iedereen die niet heeft gewonnen, wees niet getreurd, er komt snel weer een andere actie aan!