Extreme Bonder Gel

De extreme bondergel zorgt voor een extra goede hechting bij probleem/dunne nagels.
€ 9,99 € 8,26
  • Koop 2 voor € 8,00 € 6,61 en bespaar 20%
  • Koop 5 voor € 7,50 € 6,20 en bespaar 25%
  • Koop 10 voor € 7,00 € 5,79 en bespaar 30%

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

Chat met ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


extreme Bonder Gel

Deze extreme Bonder Gel kan worden gebruikt als hechtlaag onder de buildergels. De bonder gel zorgt voor een extra goede hechting bij probleem/dunne nagels. De gel heeft een dikke viscose waardoor het niet in de nagelriemen vloeit. De Bonder Gel kan met en zonder primer worden gebruikt.

De gel mag niet in de nagelplaat lopen, anders verhoogt deze zich later (het liften), gebeurt dit toch, verwijder deze dan voor het uitharden met een orange-wood-stick. Breng de gel los van de nagelriemen aan en laat het circa 2 minuten uitharden onder een uv-lamp (gebaseerd op een 36 Watt uv-lamp) of een Led-lamp (30 seconden).

Gebruik:

  • Even goed roeren voor gebruik.
  • Verzorg de nagelriemen. Vijl de nagels in het gewenste model en matteer de nagelplaat met een fijne vijl (180/240). Breng eventueel een tip of een sjabloon aan.
  • Reinig de nagels met nagelreiniger, en breng, indien gewenst, een laag primer of proteinebond aan. 
  • Breng nu een dunne laag bonder gel aan over de gehele nagel, om een goede hechting te creëren en hard deze laag uit onder een LED of UV-lamp.
  • Breng nu een laag builder gel aan, hiermee kan je de nagel in model brengen en geef je de nagel stevigheid. De gel wordt aangebracht op de overgang van de nageltip en de natuurlijke vingernagel. Strijk de gel niet, maar 'duw en trek' deze. Zo wordt de gel gelijkmatig verdeelt. Door het honig-effect trekt de gel zichzelf glad. Hard de gel uit in 120 seconden.
  • Verwijder nu de plaklaag zodat je de nagel in model kan vijlen. Breng hierna een laatste laag gel aan, je kan kiezen voor dezelfde gel of voor extra glans een van de gel topcoats. Verwijder als na het uitharden de plaklaag.

inhoud: 15 ml 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan