Gellak French White 15 ml

Te gebruiken voor french manicure bij soak off gellaknagels. De gellak French White geeft de nagels een natuurlijk wit randje.
€ 10,99 € 9,08

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

App ons voor vragen en advies 085 2007 924.

Gratis verzending vanaf €50*.

Gratis verzending vanaf €250* voor NL & BE.
*Ex. btw.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.

 

 

 

Gellak French White

Gebruik de gellak French White om french manicure bij gellaknagels te maken. De gellak French White geeft de nagels een natuurlijk wit randje. Liever een intens witte kleur? Ga dan voor de kleur Wolken Wit.

Soak off gellak is ideaal voor het verfraaien van de natuurlijke nagels. Gewone nagellak blijf vaak niet lang zitten, maar deze gelpolish blijft zeker twee weken zitten. Dit revolutionaire soak off gelsysteem biedt een nieuwe manier van modelleren. De natuurlijke nagels worden omgetoverd tot extravagante eye-catchers.

Soak off gel is veel eenvoudiger op te brengen dan andere gels. Soak off gellak wordt onder de uv-lamp of ledlamp uitgehard. Soak off gel wordt moeiteloos dun aangebracht op de nagels. Na circa twee weken kan de gellak met behulp van gelpolish remover worden verwijderd.

 Toepassing gellak French White:

  • Breng een dunne laag basecoat aan en laat deze vervolgens 120 seconden* onder een uv-lamp uitharden. Na het uitharden ontstaat er een kleverige zweetlaag, deze laag niet verwijderen.
  • Breng nu een dunne laag gellak aan (bijvoorbeeld French Pink). De gelpolish mag niet in de nagelplaat lopen, anders verhoogt deze zich later (het liften) (gebeurt dit toch, verwijder deze dan voor het uitharden met een orange-wood-stick). Hard de gelpolish vervolgens 120 seconden onder de uv-lamp uit. Breng de gelpolish in 1 à 2 dunne deklagen aan, omdat het uv-licht vanwege de kleurpigmenten anders niet tot aan de onderkant van de gel kan geraken.
  • Breng nu op het witte gedeelte van de nagel de gellak french white aan. Zorg dat bij alle nagels de witte gellak overal even lang/dik is. Breng voor een natuurlijke overgang het tweede laagje iets over het eerst laagje aan. Beiden laagjes los van elkaar 120 seconden drogen onder de uv-lamp.
  • Breng nu de topcoat dun aan (ook om de nageltoppen heen modelleren, zodat de natuurlijke nagel of de tip zich niet van de gel kan los maken). Laat de topcoat 120 seconden uitharden onder de uv-lamp.
  • Neem een pluisvrije pad en doe er wat nagelreiniger op. Verwijder hiermee de zweetlaag (lijmlaag).

*tijden zijn gebaseerd op een 36 Watt uv-lamp, de gellak kan ook met een ledlamp worden gedroogd.

Inhoud: 15 ml

Label Gellak French White 15 ml

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!