Nail Trainer Essentialnails

In tegenstelling tot de levende modellen, is de Nail Trainer altijd beschikbaar, klaagt nooit en je zult haar nooit pijn tijdens een trainingssessie.
€ 86,99 € 71,89

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

App ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.


Gratis verzending vanaf €250* voor NL & BE.
*Ex. btw.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


Nail Trainer Essentialnails

De Nail Trainer is een oefenhand op een flexibele arm en heeft zachte vingertoppen en vervangbare oefennagels. Deze oefenhand wordt veel gebruikt bij nagelopleidingen over de hele wereld en kan worden om op te oefenen. De Nail Trainer kan worden gebruikt voor het oefen met acrylnagels, uv-gelnagels en gellak.

In tegenstelling tot de levende modellen, is dit model altijd beschikbaar, klaagt nooit en je zult haar nooit pijn tijdens een trainingssessie. De Nail Trainer kan eenvoudig bevestigd worden op een tafel. Er is geen betere manier om nieuwe vaardigheden te leren, je techniek te verbeteren en je snelheid te oefenen dan op de Nail Trainer.

Een van de vele tevreden klanten zei het volgende over de Nail Trainer: "Het beste stuk opleidingsapparatuur wat ik ooit heb gekocht, ik zet al 6 jaar nagels en nog steeds test ik nieuwe ideeën op mijn nailtrainer."

Dit pakket bevat:

  • The Nail Trainer hand & bureauklem
  • 20 nagels (4 x 5 maten)
  • gebruikershandleiding
  • vooruitgangkaarten
  • online demonstratievideo

Bekijk hier de handleiding