Acrylpenseel Rond Maat 8

Professioneel Acrylpenseel Rond. Nagelfabriek acrylpenseel van 100% marterhaar. Dit unieke penseel maakt het mogelijk om de acrylnagel te creëren.
€ 8,50 € 7,02

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

Chat met ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


Acrylpenseel Rond Maat 8

Deze NAGELFABRIEK Acrylpenseel Rond is van synthetisch haar. Dze penseel maakt het mogelijk om een mooie acrylnagel te creëren. Het penseel is ontworpen voor alle type acryl.

Reiniging acrylpenseel:

Het reinigen van de acrylpenseel doe je niet alleen als je klaar bent met het zetten van de acrylnagels. Zorg dat je tijdens het werken altijd een schone celstofdepper naast je hebt liggen. Na ieder acrylbolletje wat je aangebracht hebt, maak je het penseel schoon door deze een paar keer heen en weer te halen over de celstofdepper. Zorg dat je de “punt” van je penseel in tact blijft. Heb je het idee dat je penseel niet helemaal schoon is nadat je het net hebt schoon geveegd? Doop het dan even in de acrylvloeistof en veeg het nog een keer schoon op de celstofdepper.

Klaar? Reinig dan de acrylpenseel voorzichtig met penseelreiniger.

Kenmerken Professioneel Acrylpenseel Rond:

  • Afmetingen: Lengte 23 mm, breedte 5 mm (penseel 20 cm);
  • Model acrylpenseel: Rond;
  • Te gebruiken in combinatie met alle acryltypes;
  • Gemakkelijk te reinigen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan