Professioneel Acrylpenseel Cat Tongue Maat 10

Professioneel Acrylpenseel Cat Tongue Maat 10: Deze NAGELFABRIEK Acrylpenseel Cat Tongue Professioneel is gemaakt van synthetisch haar.
€ 11,99 € 9,91

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

Chat met ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


Professioneel Acrylpenseel Cat Tongue Maat 10

Deze NAGELFABRIEK Acrylpenseel Cat Tongue Professioneel is gemaakt van synthetisch haar. Gebruik het penseel om de smile line gemakkelijk te verscherpen. Dit zorgt voor een strakke smile line, waardoor de acryl voor het nagelbed makkelijker tegen de smile line aangezet kan worden. Het penseel is ontworpen voor alle type acryl.

Reiniging acrylpenseel:

Het reinigen van de acrylpenseel doe je niet alleen als je klaar bent met het zetten van de acrylnagels. Zorg dat je tijdens het werken altijd een schone celstofdepper naast je hebt liggen. Na ieder acrylbolletje wat je aangebracht hebt, maak je het penseel schoon door deze een paar keer heen en weer te halen over de celstofdepper. Zorg dat je de “punt” van je penseel in tact blijft. Heb je het idee dat je penseel niet helemaal schoon is nadat je het net hebt schoon geveegd? Doop het dan even in de acrylvloeistof en veeg het nog een keer schoon op de celstofdepper.

Klaar? Reinig dan de acrylpenseel voorzichtig met penseelreiniger.

Kenmerken Acrylpenseel Cat Tongue:

  • Afmetingen: Lengte 17 mm, breedte 10 mm (penseel 16,5 cm);
  • 100% synthetisch;
  • Model acrylpenseel: Cat tongue;
  • Te gebruiken in combinatie met alle acryltypes;
  • Gemakkelijk te reinigen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan