Professioneel Acrylpenseel Plat

De acrylpenseel bevat 50% marterhaar (kolinsky).
Vanaf € 14,99 € 12,39

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

App ons voor vragen en advies 085 2007 924.

Gratis verzending vanaf €50*.

Gratis verzending vanaf €250* voor NL & BE.
*Ex. btw.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.

 

 

 

Professioneel Acrylpenseel Plat

De acrylpenseel bevat 50% marterhaar (kolinsky). Dit unieke penseel maakt het mogelijk om de perfecte acrylnagel te creëren. De penseel is ontworpen voor alle type acryl, polyacryl en gel.

Reiniging acrylpenseel:

Het reinigen van de acrylpenseel doe je niet alleen als je klaar bent met het zetten van de acrylnagels. Zorg dat je tijdens het werken altijd een schoon reinigingsdoekje/celstofdepper naast je hebt liggen. Na ieder acrylbolletje wat je aangebracht hebt, maak je het penseel schoon door deze een paar keer heen en weer te halen over het reinigingsdoekje/celstofdepper. Zorg dat je de “punt” van je penseel in tact blijft. Heb je het idee dat je penseel niet helemaal schoon is nadat je het net hebt schoon geveegd? Doop het dan even in de acrylvloeistof en veeg het nog een keer schoon op het reinigingsdoekje/celstofdepper.

Klaar? Reinig dan de acrylpenseel voorzichtig met penseelreiniger. Doe wat penseelreiniger in een liquidglaasje en haal de penseel hier doorheen gedurende minimaal 1 minuut. Waaier de penseel uit en verwijder eventuele acrylresten met een orange-wood-stick. Herhaal dit proces indien nodig. Als alle acryl is verwijderd droog je de penseel en haal je hem nogmaals door de acrylliquid en dep je deze droog. Berg de penseel droog en plat op.

Kenmerken Professioneel Acrylpenseel Plat:

  • 50% marterhaar (kolinsky);
  • Model acrylpenseel: Plat;
  • Te gebruiken in combinatie met alle acryltypes;
  • Gemakkelijk te reinigen.
  • Kwalteit:Beste