500 Sjablonen Goud

Deze sjablonen goud zijn dikker dan de andere sjablonen. De perfecte nagelsjabloon met uitstekende kleefkracht. Gebruik sjablonen voor nagelverlenging zonder tips. Speciaal ontworpen voor het modelleren van gel- en acrylnagels.
€ 8,99 € 7,43

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

Chat met ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


500 Sjablonen Goud

Deze sjablonen goud zijn dikker dan de andere sjablonen. De perfecte nagelsjabloon met extra sterke kleefkracht. Gebruik sjablonen voor nagelverlenging zonder tips.
Speciaal ontworpen voor het modelleren van gel- en acrylnagels.

De twee kleine flapjes aan het uiteinde van het sjabloon zijn zo geplaatst, dat ze het mogelijk maken om het sjabloon te pinchen en de ultieme c-curve te maken. Het sjabloon is geperforeerd zodat de sjabloon voor iedere vinger passend te maken is.

Deze nagelsjablonen voor nagelverlengingstechniek zijn voorzien van verticale en horizontale lijnen om de modellage met acryl of gel makkelijker te maken.

Gebruik van de 500 sjablonen goud:

Druk de uitsparing uit het sjabloon en plak het aan de achterkant tegen de uitsparing aan voor versteviging van het sjabloon. Breng het sjabloon aan onder de natuurlijke nagel, en druk deze goed tegen de zijkant van de vinger.

De sjablonen zitten op een rol van 500 stuks.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan