-25%

Led Gel Color 108 Kobaltblauw

Kleuromschrijving Led Gel Color 108 Kobaltblauw: Een intens blauwe kleur ook wel kobaltblauw genoemd.
Speciale prijs € 2,99 € 2,47 Normale prijs € 3,99
  • Koop 2 voor € 2,49 € 2,06 en bespaar 17%
  • Koop 5 voor € 1,99 € 1,64 en bespaar 33%

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

Chat met ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


Led Gel Color 108 Kobalt Blauw

Deze led gel color wordt gebruikt om nagels te verstevigen en te verfraaien. De gel heeft een dikke viscose waardoor het niet in de nagelriemen vloeit.

De gel mag niet in de nagelplaat lopen, anders verhoogt deze zich later (het liften), gebeurt dit toch, verwijder deze dan voor het uitharden met een orange-wood-stick. Breng de ledgel los van de nagelriemen aan en laat het circa 60 seconden uitharden onder een ledlamp (gebaseerd op een 12 Watt ledlamp).

Gebruik:

  • Even goed roeren voor gebruik.
  • Verzorg de nagelriemen. Vijl de nagels in het gewenste model en matteer de nagelplaat met een fijne vijl (180/240). Breng eventueel een tip of een sjabloon aan.
  • Reinig de nagels met nagelreiniger, en breng een laag primer of nagelvoorbereider aan.
  • Breng nu een dunne laag clear led gel aan over de gehele nagel, om een goede hechting te creëren en verkleuring van de natuurlijke nagel te voorkomen en hard deze laag 60 seconden uit (bij een 12 watt led-lamp).
  • Breng nu een dikke tweede laag gel aan, de kleur laag (bouwlaag), hiermee kan je de nagel in model brengen en geef je de nagel stevigheid. De gel wordt aangebracht op de overgang van de nageltip en de natuurlijke vingernagel. Strijk de gel niet, maar 'duw en trek' deze. Zo wordt de gel gelijkmatig verdeelt. Door het honig-effect trekt de gel zichzelf glad. Hard de gel uit in 60 seconden.
  • Verwijder nu de plaklaag zodat je de nagel in model kan vijlen. Breng hierna een laatste laag gel aan als topcoat. Verwijder als na het uitharden de plaklaag.
Kleuromschrijving Led gel color 108 Kobaltblauw: Een intens blauwe kleur ook wel kobaltblauw genoemd.

Inhoud: 4 ml