UV/LED Base Gel 15 ml

Base gel in een flesje.
€ 9,99 € 8,26

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

App ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


UV/LED Base Gel 15 ml

Deze UV/LED Base Gel kan worden gebruikt als hechtlaag onder de builder gels. Ben je een drie-fase-systeem gewend? Dan is dit jouw ideale base gel. De gel werkt als een perfecte hechtlaag op de natuurlijke nagels. De gel heeft een dunne viscose en moet zeer dun worden aangebracht.

De gel mag niet in de nagelplaat lopen, anders verhoogt deze zich later (het liften), gebeurt dit toch, verwijder deze dan voor het uitharden met een orange-wood-stick. Breng de gel los van de nagelriemen aan en laat het circa 30-60 seconden uitharden onder een ledlamp (afhankelijk van het wattage van de lamp), of 120 seconden onder een uv-lamp (36 Watt). 

Gebruik:

  • Schudden voor gebruik.
  • Verzorg de nagelriemen. Vijl de nagels in het gewenste model en matteer de nagelplaat met een fijne vijl (180/240). Breng eventueel een tip of een sjabloon aan.
  • Reinig de nagels met nagelreiniger en breng een laag proteinbond of ultra primer aan. Voor extra hechting breng je ook nog een laag nagelvoorbereider aan onder de bond of primer.
  • Breng nu een dunne laag basegel aan over de gehele nagel, om een goede hechting te creëren en hard deze laag 30-60 seconden uit (ledlamp) of 120 seconden (uv-lamp).
  • Breng nu een laag buildergel aan (bouwlaag), hiermee kan je de nagel in model brengen en geef je de nagel stevigheid. De gel wordt aangebracht op de overgang van de nageltip en de natuurlijke vingernagel. Strijk de gel niet, maar 'duw en trek' deze. Zo wordt de gel gelijkmatig verdeelt. Door het honig-effect trekt de gel zichzelf glad. Hard de gel uit.
  • Verwijder nu de plaklaag zodat je de nagel in model kan vijlen. Breng hierna een laatste laag gel aan als toplaag of breng een topcoat aan. Verwijder na het uitharden de plaklaag.

Inhoud: 15 ml.