Promed Modellage Set Basic

Meer Views

Promed Modellage Set Basic

Deze complete professionele Promed Modellage Set Basic is voor elk type model nagel modelage. Deze 4-delige Promed Bitset is de perfecte aanvulling op uw nagelfrees.
  • Voor 16.00 u. besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorging vanaf €50,-*
  • Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.
  • Chat met ons voor vragen en advies
€ 84,00
Beloningspunten U ontvangt 84 Spaarpunten bij aanschaf van dit product.

Details

Promed Modellage Set Basic

Deze complete professionele kit is voor elk type model nagel modelage. Deze 4-delige Promed Bitset is de perfecte aanvulling op uw nagelfrees. De freesjes zijn van extra hard metaal waardoor de bitjes extreem duurzaam zijn. Door hoge kwaliteit van de bitjes en de structuur warmen deze minder snel op en zijn daardoor prettiger voor uw klanten.

Inhoud Promed Modellage Set Basic:

  • 198540 Diamant-Bit, kleine Kegel: Voor het verwijderen van  nagelriemen, het matteren van de overgang en de natuurlijke nagels,   voor het behandelen van moeilijk hoekjes. Rotatie snelheid: tot 20.000 Rpm.
  • 198551 Carbide-titanium cilinderfrees: Voor het vijlen van de kunstnagelplaat, het inkorten van de kunstnagel en het verwijderen van gel en acryl. Extreem duurzaam. Alleen te gebruiken op Kunstnagels. Rotatie snelheid: tot 25.000 Rpm.
  • 198450 Carbide Cilinder blauw: Voor het snel verwijderen van Acryl en Gel. Door de afgeronde rand kan je met deze kegel dichterbij de nagelriemen komen zonder de nagel te beschadigen. Zeer lage warmte ontwikkeling. Alleen te gebruiken op Kunstnagels. Rotatie snelheid: tot 20.000 Rpm.
  • 198421 Carbide kegel geel: Voor nabewerking van de kunstnagels en het verwijderen van resten en voor het reinigen van de onderzijde van de nagels. Alleen te gebruiken op Kunstnagels. Rotatie snelheid: tot 30.000 Rpm.

Deze bitset kan gebruikt worden bij alle Promed nagelfrezen. Deze bitjes hebben een standaard diameter van Ø 2,332 – 2,350 mm, en passen ook in  onze andere frezen.

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Promed Modellage Set Basic

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating