Soak Off Gellak French Pink

Meer Views

Soak Off Gellak French Pink 15 ml

Kleuromschrijving gellak French Pink: Lichtroze gellak. Deze kleur is zoals de kleurnaam al doet vermoeden perfect voor French Manicure.
  • Voor 16.00 u. besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorging vanaf €50,-*
  • Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.
  • Chat met ons voor vragen en advies
€ 9,99
Beloningspunten U ontvangt 9 Spaarpunten bij aanschaf van dit product.

Details

Soak Off Gellak French Pink

Soak off gellak is ideaal voor het verfraaien van de natuurlijke nagels. Gewone nagellak blijft vaak niet lang zitten, maar deze soak off gellak blijft zeker één tot vier weken goed zitten. Gellak is simpel gezegd een product dat tussen ‘normale’ nagellak en uv-gel inzit. Het wordt op dezelfde manier aangebracht als nagellak, maar alle lagen worden tussentijds gedroogd met een uv- of ledlamp.

Lees hier een uitgebreide uitleg over hoe je soak off gellak kan aanbrengen.

Kleuromschrijving gellak French Pink: Lichtroze gellak. Deze kleur is zoals de kleurnaam al doet vermoeden perfect voor French Manicure. French Pink dekt in 2 dunne laagjes.

Toepassing gellak French Pink:

  • Breng een dunne laag basecoat aan en laat deze vervolgens 120 seconden* onder een uv-lamp uitharden. Na het uitharden ontstaat er een kleverige zweetlaag, deze laag niet verwijderen.
  • Breng nu een dunne laag French Pink. De gelpolish mag niet in de nagelplaat lopen, anders verhoogt deze zich later (het liften) gebeurt dit toch, verwijder deze dan voor het uitharden met een orange-wood-stick. Hard de gelpolish vervolgens 120 seconden onder de uv-lamp uit. Breng de gelpolish in 1 à 2 dunne deklagen aan, omdat het uv-licht vanwege de kleurpigmenten anders niet tot aan de onderkant van de gel kan geraken.
  • Breng nu op het witte gedeelte van de nagel de gellak French White of Wolken Wit aan. Zorg dat bij alle nagels de witte gellak overal even lang/dik is. Breng voor een natuurlijke overgang het tweede laagje iets over het eerst laagje aan. Beiden laagjes los van elkaar 120 seconden drogen onder de uv-lamp.
  • Breng nu de topcoat dun aan (ook om de nageltoppen heen modelleren, zodat de natuurlijke nagel of de tip zich niet van de gel kan los maken). Laat de topcoat 120 seconden uitharden onder de uv-lamp.
  • Neem een pluisvrije pad en doe er wat nagelreiniger op. Verwijder hiermee de zweetlaag (lijmlaag).

*tijden zijn gebaseerd op een 36 Watt uv-lamp, de gellak kan ook met een ledlamp worden gedroogd.

Inhoud: 15 ml

Klantbeoordelingen

- Recensie door Simone
Rating
Perfect, precies zoals ik had verwacht. (Geplaatst op 01-03-2015)
- Recensie door anja
Rating
Fijne kleur, heel geschikt voor natuurlijke verzorgde nagels.
Voor een feestje oid doe ik er een knal kleur gewone lak overheen, dat veeg ik er daarna zó weer af met wat remover en voila: nagels zijn direct weer mooi en verzorgd. Ideaal (Geplaatst op 18-03-2014)
- Recensie door S. Gaarthuis
Rating
Precies zoals ik hem had verwacht, super voor French Manicure samen met de wolkenwit. (Geplaatst op 06-01-2014)
- Recensie door Sanne
Rating
Ik ben een beginnende doe-het-zelf'er op het gebied van gellak, dus misschien doe ik het te dun, maar ik vind deze lak wel héél erg natuurlijk. Ik heb 2 laagjes gedaan, maar nog is mijn eigen nagel er heel goed doorheen te zien.

Wil je dus een super natuurlijk effect (bijna geen verschil) ga dan voor deze. (Geplaatst op 21-10-2013)
- Recensie door J.Lammersen
Rating
Oogt natuurlijk. Voor beter kleureffect wel twee lagen aanbrengen anders zie je de kleur bijna niet. (Geplaatst op 15-07-2013)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Soak Off Gellak French Pink 15 ml

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating