Soak Off Gellak French White

Meer Views

Soak Off Gellak French White 15 ml

Te gebruiken voor french manicure bij soak off gellaknagels. De gellak French White geeft de nagels een natuurlijk wit randje.
  • Voor 16.00 u. besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorging vanaf €50,-*
  • Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.
  • Chat met ons voor vragen en advies
€ 9,99
Beloningspunten U ontvangt 9 Spaarpunten bij aanschaf van dit product.

Details

Soak Off Gellak French White

Gebruik de gellak French White om french manicure bij gellaknagels te maken. De gellak French White geeft de nagels een natuurlijk wit randje. Liever een intens witte kleur? Ga dan voor de kleur Wolken Wit.

Soak off gellak is ideaal voor het verfraaien van de natuurlijke nagels. Gewone nagellak blijf vaak niet lang zitten, maar deze gelpolish blijft zeker twee weken zitten. Dit revolutionaire soak off gelsysteem biedt een nieuwe manier van modelleren. De natuurlijke nagels worden omgetoverd tot extravagante eye-catchers.

Soak off gel is veel eenvoudiger op te brengen dan andere gels. Soak off gellak wordt onder de uv-lamp of ledlamp uitgehard. Soak off gel wordt moeiteloos dun aangebracht op de nagels. Na circa twee weken kan de gellak met behulp van gelpolish remover worden verwijderd.

 Toepassing gellak French White:

  • Breng een dunne laag basecoat aan en laat deze vervolgens 120 seconden* onder een uv-lamp uitharden. Na het uitharden ontstaat er een kleverige zweetlaag, deze laag niet verwijderen.
  • Breng nu een dunne laag gellak aan (bijvoorbeeld French Pink). De gelpolish mag niet in de nagelplaat lopen, anders verhoogt deze zich later (het liften) (gebeurt dit toch, verwijder deze dan voor het uitharden met een orange-wood-stick). Hard de gelpolish vervolgens 120 seconden onder de uv-lamp uit. Breng de gelpolish in 1 à 2 dunne deklagen aan, omdat het uv-licht vanwege de kleurpigmenten anders niet tot aan de onderkant van de gel kan geraken.
  • Breng nu op het witte gedeelte van de nagel de gellak french white aan. Zorg dat bij alle nagels de witte gellak overal even lang/dik is. Breng voor een natuurlijke overgang het tweede laagje iets over het eerst laagje aan. Beiden laagjes los van elkaar 120 seconden drogen onder de uv-lamp.
  • Breng nu de topcoat dun aan (ook om de nageltoppen heen modelleren, zodat de natuurlijke nagel of de tip zich niet van de gel kan los maken). Laat de topcoat 120 seconden uitharden onder de uv-lamp.
  • Neem een pluisvrije pad en doe er wat nagelreiniger op. Verwijder hiermee de zweetlaag (lijmlaag).

*tijden zijn gebaseerd op een 36 Watt uv-lamp, de gellak kan ook met een ledlamp worden gedroogd.

Inhoud: 15 ml

Klantbeoordelingen

- Recensie door Sanne
Rating
kwaliteit lijkt goed , lijkt me wel erg lastig egaal aan te brengen.etiketje was helaas war verkreukeld. verder ziet het er goed uit (Geplaatst op 07-04-2015)
- Recensie door Mieke
Rating
Ik ben een beetje teleurgesteld over de dekking van deze French White. Had hem besteld samen met de French Pink. Ik wil graag een duidelijke overgang zien tussen het roze en het witte en dat is nu spijtig genoeg niet het geval. Je ziet het roze door de witte laag heen, wat een raar effect geeft. Hopelijk is de wolken wit wel dekkend ??? Kan iemand mij dit bevestigen ? (Geplaatst op 07-02-2015)
- Recensie door Andrea
Rating
Ik snap niet dat mensen teleurgesteld zijn omdat de kleur niet wit genoeg is. Bij de beschrijving staat immers al dat het hier om een ander soort wit gaat dan spierwit: een paar laagjes zorgen voor een natuurlijk witter ogende nagelrand als je het alleen op de nagelrand aanbrengt. Wie de lak over de gehele nagel aanbrengt, zal opmerken dat het werkt als een soort concealer: de nagel wordt egaal mooi van kleur en oneffenheden verdwijnen. Door de transparantie van de lak krijg je echter toch een soort french manicure effect want het verschil tussen het roze en witte gedeelte blijft goed zichtbaar. Ik ben er heel blij mee! (Geplaatst op 09-11-2014)
- Recensie door Stephanie
Rating
Deze besteld imdat de naam
Doet vermoeden dt je er French Manicure mee
kunt maken. Maar jammer genoeg is deze kleur wit zo transparant dat je m zelfs na 2 lagen helemaal
niet ziet. Baal er van! Nu maar wolken wit proberen (Geplaatst op 17-08-2014)
- Recensie door wendy
Rating
Ik vind deze heel erg licht en je kunt de kleur lastig egaal aanbrengen, alsnog wolken wit besteld. (Geplaatst op 25-06-2014)
- Recensie door anja
Rating
Het geeft een natuurlijke verzorgde nagel (zonder het door mij persoonlijk gevreesde "tip-ex" effect).
Ik vind 'm perfect, zeker in combinatie met french pink. (Geplaatst op 13-05-2014)
- Recensie door Monique
Rating
Het geeft een lichtere, natuurlijke (licht) witte french manicure. Voor de teennagels zou ik de wittere versie kiezen maar voor de handen is het heel natuurlijk. (Geplaatst op 05-05-2013)
- Recensie door Kirsten
Rating
Ook na twee laagjes blijft de kleur transparant. Nu de kleur Wolken Wit besteld voor het witte randje. Wellicht is de French White niet voor het witte randje, maar voor de gehele nagel? (Geplaatst op 18-04-2013)
- Recensie door Ank
Rating
Is natuurlijke kleur, niet spierwit wat ik zelf jammer vind, als je een french manicure wilt. Je moet wel 2 laagjes opbrengen anders geen goed resultaat. (Geplaatst op 25-01-2013)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Soak Off Gellak French White 15 ml

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating