-36%

Soak Off Gellak Glitterzilver 15 ml NIEUWE FORMULE

LET OP! Nieuwe formule. De lak is dikker dan de andere lakken van de Nagelfabriek. De dekking is hierdoor heel goed. Het kwastje van de gellak is wat korter, speciaal aangepast op de formule.
Speciale prijs € 6,99 € 5,78 Normale prijs € 10,99

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

App ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.


Gratis verzending vanaf €250* voor NL & BE.
*Ex. btw.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


Soak Off Gellak Glitterzilver

Soak off gellak is ideaal voor het verfraaien van de natuurlijke nagels. Gewone nagellak blijf vaak niet lang zitten, maar deze soak off gellak blijft zeker één tot vier weken goed zitten. Gellak is simpel gezegd een product dat tussen ‘normale’ nagellak en uv-gel inzit. Het wordt op dezelfde manier aangebracht als nagellak, maar alle lagen worden tussentijds gedroogd met een uv- of ledlamp.

Lees hier een uitgebreide uitleg over hoe je de soak off gellak Glitterzilver kan aanbrengen.

Kleuromschrijving gellak Glitterzilver: Zilveren glittergellak, transparante lak met heel veel zilveren glitters. De kleur kan ‘los’ worden gebruikt, maar ook als ‘topper’ over een andere gellak heen.

De kleur is exact hetzelfde als voorheen, alleen de lak is dikker. Goed uitharden is heel belangrijk.
LET OP! Nieuwe formule. De lak is dikker dan de andere lakken van de Nagelfabriek. De dekking is hierdoor heel goed. Het kwastje van de gellak is wat korter, speciaal aangepast op de formule. 

Inhoud: 15 ml

VEGAN EN DIERPROEFVRIJ

Ingrediënten: Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamate*, HEMA, Isobornyl methacrylate, Polyethylene terephthalate, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, Trimethylbenzoyl diphenylphosphine oxide, Silica, Glycol HEMA-methacrylate, Polyurethane-33, BHT, Bis(methacryloyloxyethyl) phosphate, Hydroquinone p-Hydroxyanisole, Aluminum powder/CI 77000.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!