UV/LED Liquid Geurloos

Let op! Deze liquid dient uitgehard te worden onder een uv- of ledlamp. Te bestellen in meerdere hoeveelheden.
Vanaf € 19,99 € 16,52 Normale prijs € 24,99

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

App ons voor vragen en advies.

Gratis verzending vanaf €50*.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.


UV/LED Liquid Geurloos

Deze UV/LED liquid is geurloos en wordt geproduceerd in Europa (MMA-vrij). Deze fusion monomer is ideaal voor elke nagelstyliste. De liquid wordt aangebracht als traditionele acryl, maar droogt als een gel. Deze UV/LED Liquid Geurloos is samengesteld met een met hechtmiddel, om lifting tegen te gaan. De liquid vergeelt niet en wordt goed hard. Let op! De acryl droogt in een uv- of ledlamp! Het product droogt ook aan de lucht maar dit gaat heel langzaam (volledig hard in 20 minuten). 
De geurloze momomer is natuurlijk niet geheel geurloos, maar de lucht is veel minder sterk als traditionele acryl liquid.

Gebruik:

  • Reinig de nagels en de nagelriemen en breng indien gewenst een tip aan;
  • Breng na het vijlen nagelvoorbereider aan om de nagel extra te reinigen. Breng hierna proteinbond en laat deze 20 seconden drogen;
  • Doop de acrylpenseel in de liquid zodat de penseel goed nat is en strijk deze af op een table towel. Doop de penseel nogmaals in de liquid en strijk de penseel af langs het liquid glaasje. Gebruik het monomer spaarzaam, anders wordt het product extreem vloeibaar. Plaats de penseel in de acrylpoeder om een ​​klein poederachtige bolletje op de rand van de penseel te vormen. Plaats het bolletje in het midden van de nagel en verdeel het product over de nagel. Vermijd contact met de nagelriemen en omliggende huid. Hard dan het product uit onder een uv- of ledlamp. Droogtijd 2 minuten in uv- en ledlampen.
  • Vijl het product eventueel in model en werk af met een uv-topcoat
Bewaar het product op een donkere plek en vermijd contact met zonlicht. 
 
De liquid is te bestellen in verschillende hoeveelheden:
  • 100 ml    
  • 500 ml