Over ons

Over ons

De Nagelfabriek biedt meer dan alleen uv-gel en acrylproducten. Ons doel is onze klanten een zo breed mogelijk assortiment te bieden op het gebied van nagelproducten en alles wat hierbij komt kijken, met daarbij een uitstekende klantenservice en de voordelen van eenvoudig en veilig online shoppen.

 

Eenvoudig bestellen en betalen

Onze webshop is zo ontworpen dat het gemakkelijk en snel te gebruiken is. U wordt snel door de winkel geleid, om uw aankoop snel en gemakkelijk te voltooien. Nadat de gewenste producten in de winkelwagen zijn geplaatst kan er gekozen worden tussen verschillende beveiligde betaalmethoden. Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Mister Cash of vooruitbetaling (bankoverschrijving). Na een succesvolle bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijgen alle zendingen een trackingnummer waarmee de bestelling tot op de stoep gevolgd kan worden. Na ontvangst van betaling worden alle pakketten binnen 24 uur verzonden, zo hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling.

Gratis verzending

Boven de 50 euro rekenen wij geen verzendkosten (dit geldt binnen Nederland).
Boven de 75 euro rekenen wij geen verzendkosten voor de overige landen België, Duitsland, Frankrijk en Polen. Klanten uit België, Duitsland, Frankrijk en Polen ontvangen 4 euro korting op de verzendkosten als ze boven de 50 euro bestellen.

 

Producten

Bij Nagelfabriek vinden onze klanten grote merken zoals Medisana, Promed, Nail Trainer, JSDA en SunUV. Maar ook verkopen we onze eigen producten van De Nagelfabriek. Geregeld wordt het assortiment uitgebreid, denk hierbij aan nieuwe kleuren nagellak, gellak, uv-gel, acrylpoeder en ga zo maar door.