Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stuur dan uw vraag naar info@nagelfabriek.nl en we zullen hem zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Vragen over Nagelfabriek

Staat de Nagelfabriek ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

Sinds april 2010 staan wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, te Den Haag, nummer 24491795.

 

Vragen over het bestelproces

Kan ik ook als particulier bestellen?

Ja, zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons bestellen.

Kan ik ook zonder BTW bestellen?

Ja dit is mogelijk voor alle klanten buiten Nederland. Vul je VAT gegevens in tijdens het bestelproces en er wordt geen btw berekend.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Het snelst en veiligst betaal je met IDeal of MisterCash, maar je kunt het bedrag ook overmaken per bank. Onze bankgegevens vind je bij contact.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen die betaald zijn worden binnen 24 uur, op werkdagen, verzonden. Als je bestelt vanuit Nederland betekend dit dat de bestelling binnen 1 á 2 dagen bij je wordt bezorgd. Bestel je vanuit het buitenland dan duurt het 2 tot 4 dagen.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van de bestelling, kijk voor meer informatie bij verzenden. Bij bestellingen boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten (binnen Nederland).

Met welke maatschappij verzenden jullie mijn pakketje?

De bestellingen verzenden wij met PostNL.

Wat gebeurt er als mijn product is beschadigd?

Als een product is beschadigd tijdens de verzending dan kun je contact. met ons opnemen. Uiteraard ontvangt je dan een nieuw exemplaar van ons.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt de bestelling annuleren naar een e-mail te sturen naar info@nagelfabriek.nl, zorg er wel voor dat je dit tijdig doet.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt een product binnen 14 dagen aan ons retourneren via retourneren.

 

Vragen over onze producten

Krijg ik garantie op de apparatuur?

Ja, op alle producten zit minimaal één jaar garantie, op sommige producten zelfs langer. De garantie staat bij elk apparaat aangegeven.

Hoe kan ik nagellak het beste aanbrengen?

In het artikel how to: nagellak aanbrengen staan handige tips.

Ik twijfel over de kleuren gellak, kan ik ergens extra foto's zien?

Ja zeker, we hebben hier een speciale swatchpagina voor aangemaakt.

Hoe kan het dat mijn gellak hard is geworden?

Soak off gellak wordt alleen hard als het in aanraking komt met uv- of ledlicht. Sluit de potjes daarom altijd goed af tijdens het lakken. Ga nooit buiten zitten met de producten en werk ook niet achter een groot raam/glas.

Hoe kan het dat mijn gellak niet goed blijft zitten?

De houdbaarheid van gellak is net als bij normale nagellak per persoon verschillend. Natuurlijk zijn er veel trucjes om de houdbaarheid te verlengen. Lees het artikel: tips voor een betere hechting bij soak off gellak voor tips &

Hoe kan het dat mijn gellak te goed blijft zitten?

De houdbaarheid van gellak is net als bij normale nagellak per persoon verschillend. Lees het artikel: tips voor een mindere hechting bij soak off gellak voor tips & tricks.

Mijn primer lijkt bevroren, wat nu?

Primer heeft een hoog vriespunt, dus bij lage temperaturen kan de primer bevriezen. Dit is niet schadelijk voor de primer. Laat de primer op kamertemperatuur komen en de primer zal weer ontdooien. Ga niet aan het kwastje trekken als de primer bevroren is, dan zal je kwastje namelijk kapot trekken.

Moet ik mijn nagels eerst schoonmaken voordat ik een tip ga plakken of gel/acryl ga aanbrengen?

Jazeker, je moet de nagel goed desinfecteren met alcohol of aceton. Als je dit niet zou doen dan zou de hechting niet goed zijn omdat de ondergrond vettig is en bacteriën zouden onder de geplakte tips of gel/acryl achterblijven.

Hoe verwijder ik een verkeerd geplakte tip?

Een tip dit niet goed geplakt zit of scheef zit kun je het beste eerst kort knippen en dan weken in aceton. Doe wat aceton in een glazen schaaltje en doe daar de vingertop in, binnen 1 á 2 minuten zal de tip en de lijm volledig opgelost zijn en is de nagel schoon om opnieuw een tip te plaatsen.

Kun je glitter mengen met acryl of gel?

Je kunt alle soorten (hele fijne) glitters mengen met gel of acryl. Let er echter wel op dat je bij acryl de verhouding 1:3 aanhoudt, dit houdt in dat je per drie schepjes acryl één schepje glitter mag toevoegen.