Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stuur dan je vraag naar info@nagelfabriek.nl of stuur ons een appje 085 2007 924 en we zullen zo spoedig mogelijk vragen beantwoorden.

Vragen over Nagelfabriek

Staat de Nagelfabriek ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

Ja zeker! Ons KvK-nummer is 90710142.

 

Vragen over het bestelproces

Kan ik ook particulier bestellen?

Ja, zakelijke zakelijke klanten kunnen bij ons bestellen.

Kan ik ook zonder BTW bestellen?

Ja dit is mogelijk voor alle klanten buiten Nederland. Vul je btw-gegevens in tijdens het bestelproces en er wordt geen btw berekend.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Het kan snel en veilig betalen met IDeal of MisterCash. Andere betaalmethoden zoals Riverty (vanaf € 30,-), Belfius, Apple Pay, KBC, Creditcard zijn ook mogelijk en je kunt het bedrag overmaken per bank. Onze bankgegevens vind je bij contact .

Wat is de levering van mijn bestelling?

Bestellingen worden, op werkdagen, als ze voor 23.00 u zijn geplaatst en betaald dezelfde dag verzonden. Als je bestelt vanuit Nederland is dat de bestelling binnen 1 á 2 dagen bij je wordt bezorgd. Bestel je vanuit het buitenland dan duurt het 2 tot 4 dagen.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van de bestelling, kijk voor meer informatie bij verzenden. Bij bestellingen boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten (binnen Nederland).

Met welke maatschappij verzenden jullie mijn pakketje?

De bestellingen verzenden wij met PostNL.

Wat gebeurt er als mijn product is beschadigd?

Als een product beschadigd is tijdens de verzending dan kun je contact opnemen. Natuurlijk ontvang je een nieuw exemplaar van ons.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt de bestelling annuleren naar een e-mail te sturen naar info@nagelfabriek.nl, zorg er wel voor dat je dit tijdig doet want anders kunnen we de verzending niet meer tegenhouden. 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt een product binnen 14 dagen aan ons retourneren via retourneren .

 

Vragen over onze producten

Krijg ik garantie op de apparatuur?

Ja, op alle producten zit minimaal één jaar garantie, op producten zelfs langer. De garantie staat bij elk apparaat aangegeven.

Hoe kan ik gellak het beste aanbrengen?

In het artikel how to: nagellak aanbrengen staan handige tips.

Ik twijfel over de kleuren gellak, kan ik ergens extra foto's zien?

Ja zeker, we hebben hier een speciale swatchpagina voor aangemaakt.

Hoe kan het dat mijn gellak niet goed droogt?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Lees het artikel: Waarom droogt mijn gellak niet.

Hoe kan het dat mijn gellak hard is geworden?

Soak off gellak wordt alleen hard als het in aanraking komt met uv- of ledlicht. Sluit de potjes daarom altijd goed af tijdens het lakken. Ga nooit buiten zitten met de producten en werk ook niet achter een groot raam/glas.

Hoe kan het dat mijn gellak niet goed blijft zitten?

De houdbaarheid van gellak is net als bij normale nagellak per persoon verschillend. Natuurlijk zijn er veel trucjes om de houdbaarheid te verlengen. Lees het artikel: tips voor een betere hechting bij soak off gellak voor tips & tricks.

Hoe kan het dat mijn gellak te goed blijft zitten?

De houdbaarheid van gellak is net als bij normale nagellak per persoon verschillend. Lees het artikel: tips voor een mindere hechting bij soak off gellak voor tips & tricks.

Mijn primer lijkt bevroren, wat nu?

Primer heeft een hoog vriespunt, dus bij lage temperaturen kan de primer bevriezen. Dit is niet schadelijk voor de primer. Laat de primer op kamertemperatuur komen en de primer zal weer ontdooien. Ga niet aan het kwastje trekken als de primer bevroren is, dan zal je kwastje namelijk kapot trekken.

Moet ik mijn nagels eerst schoonmaken voordat ik een tip ga plakken of gel/acryl ga aanbrengen?

Jazeker, je moet de nagel goed desinfecteren met alcohol of aceton. Als zou de hechting niet goed zijn omdat de ondergrond vettig is en je zou onder de geplakte tips van gel/acryl achterblijven.

Hoe verwijder ik een verkeerd geplaatste tip?

Een tip dit niet goed geplakt zit of scheef zit kun je het beste eerst kort knippen en weken in aceton. Doe wat aceton in een glazen schaaltje en doe daar de vingertop in, binnen 1 á 2 minuten zal de tip en de lijm volledig opgelost zijn en is de nagel schoon om opnieuw een tip te plaatsen.

Kun je glitter mengen met acryl of gel?

Je kunt alle soorten (hele fijne) glitters mengen met gel van acryl. Let er echter wel op dat je bij acryl de verhouding 1:3 aanhoudt, dit houdt in dat je per drie schepjes acryl één schepjes glitter mag toevoegen.