De Nagelfabriek biedt meer dan alleen uv-gel en acrylproducten. Ons doel is om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment te bieden op het gebied van nagelproducten, make-up en alles wat hierbij komt kijken, met daarbij een uitstekende klantenservice en de voordelen van eenvoudig en veilig online shoppen.

Eenvoudig bestellen en betalen

Onze webshop is zo ontworpen dat het gemakkelijk en snel te gebruiken is. U wordt snel door de winkel geleid, om uw aankoop snel en gemakkelijk te voltooien.
Nadat de gewenste producten in de winkelwagen zijn geplaatst kan er gekozen worden tussen verschillende beveiligde betaalmethoden. Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Mister Cash, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen in Rotterdam of Puttershoek of betalen aan de deur (rembours). Na een succesvolle bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijgt u bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling tot op de stoep gevolgd kan worden.
Na ontvangst van betaling worden alle pakketten binnen 24 uur verzonden, zo hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling.

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de 100 euro brengen wij geen verzendkosten in rekening. Dit geldt voor onze Nederlandse, Belgische en Duitse klanten. Alle klanten uit andere landen krijgen 5 euro korting op de verzendkosten als ze boven de 100 euro bestellen.

Producten

Bij Nagelfabriek vinden onze klanten grote merken zoals Golden Rose, Pupa, Medisana, Promed, Konad en Sleek. Maar ook verkopen we onze eigen producten van De Nagelfabriek en verkopen we make-up van Looks by Laura.
Geregeld wordt het assortiment uitgebreid, denk hierbij aan nieuwe kleuren nagellak, gelpolish, uv-gel, acrylpoeder en ga zo maar door.