Penseelreiniger

Deze penseelreiniger is te gebruiken voor het reinigen van gel- en acrylpenselen.
Vanaf € 6,49 € 5,36

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

App ons voor vragen en advies 085 2007 924.

Gratis verzending vanaf €50*.

Gratis verzending vanaf €250* voor NL & BE.
*Ex. btw.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.

 

 

 

Penseelreiniger

Deze penseelreiniger is te gebruiken voor het reinigen van gel- en acrylpenselen.

Reiniging acrylpenseel:

Het reinigen van de acrylpenseel doe je niet alleen als je klaar bent met het zetten van de acrylnagels. Zorg dat je tijdens het werken altijd een schoon reinigingsdoekje/celstofdepper naast je hebt liggen. Na ieder acrylbolletje wat je aangebracht hebt, maak je het penseel schoon door deze een paar keer heen en weer te halen over het reinigingsdoekje/celstofdepper. Zorg dat je de “punt” van je penseel in tact blijft. Heb je het idee dat je penseel niet helemaal schoon is nadat je het net hebt schoon geveegd? Doop het dan even in de acrylvloeistof en veeg het nog een keer schoon op het reinigingsdoekje/celstofdepper.

Klaar? Reinig dan de acrylpenseel voorzichtig met penseelreiniger. Doe wat penseelreiniger in een liquidglaasje en haal de penseel hier doorheen gedurende minimaal 1 minuut. Waaier de penseel uit en verwijder eventuele acrylresten met een orange-wood-stick. Herhaal dit proces indien nodig. Als alle acryl is verwijderd droog je de penseel en haal je hem nogmaals door de acrylliquid en dep je deze droog. Berg de penseel droog en plat op.

Reiniging gelpenseel:

Reinig de gelpenseel voorzichtig met penseelreiniger. Doe wat penseelreiniger in een glaasje en haal de penseel hier doorheen. Waaier de penseel uit en verwijder eventuele resten met een orange-wood-stick. Herhaal dit proces indien nodig. Berg de penseel droog en plat op.

Te bestellen in verschillende hoeveelheden.

 

 

Veilgheidsinformatie

H225 Licht ontvlambare vloeistof en damp.
H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.

EUH066 Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.

 

GHS07GHS02

DOWNLOADS