Het is lente en het zonnige weer is gelukkig aangebroken! De perfecte tijd om je vriendinnen op te bellen en wat leuks te gaan doen.
En wat doe je dan met je vriendinnen? Naast bijkletsen en genieten van de zon kun je bijvoorbeeld:

  • een terrasje pakken;
  • shoppen kan natuurlijk altijd, maar is extra leuk als iedereen vrolijk is door het goede weer;
  • of ga voor de echte meidendagje, en dan niet binnen maar lekker buiten, met uiteraard een goed drankje. En natuurlijk mag een gezichtsmasker en een manicure/pedicure niet ontbreken!

Pas op voor uv-licht

We weten natuurlijk allemaal dat het belangrijk is om jezelf zelfs in de lente goed in te smeren met zonnebrandcrème als je in de zon gaat. Hier gaan we het dan ook vandaag niet over hebben.
Maar we gaan het hebben over uv-licht in combinatie met uv-gel en soak off gellak.

Als het lekker weer is gaan we het liefst zo snel mogelijk naar buiten en alles wat we buiten kunnen doen, doen we dan ook het liefst buiten. Dat is natuurlijk goed, maar houd dan wel rekening met het volgende:

Sommigen pakken al hun nagelproducten erbij en gaan hun nagels buiten doen. Dit is echter bij het zetten van gelnagels of bij het gebruik van gellak geen goed idee. Door de uv-straling harden de producten uit. De uv-gel en gellak zal dan hard worden en is niet meer te gebruiken.
Maar pas ook op bij ramen en glas. Uv-licht dringt namelijk ook door het glas. In de lente en zomer is het daarom belangrijk om niet achter en groot raam te gaan zitten met uv-producten.

Gaat het nou toch een keer mis en wordt het kwastje hard. Neem dan eventjes contact met ons op, wij hebben namelijk losse kwastjes op voorraad.

Geniet lekker van het weer en hopelijk komen de zomerse temperaturen er snel aan.