Bestellingen die u plaatst bij de Nagelfabriek kunnen op een aantal verschillende manieren voldaan worden.

Betalen via IDeal en Mister Cash

U kunt gemakkelijk betalen met IDeal, het geld staat dan meteen op onze rekening en we kunnen de bestelling dan ook snel verzenden. Onze klanten uit België kunnen eenvoudig betalen via Mister Cash, ook bij deze methode staat het geld direct op onze rekening.

Betalen via overschrijving

U kunt er ook voor kiezen om het geld handmatig over te schrijven naar ons rekeningnummer. Hiervoor heeft u de volgende gegevens nodig:

Rekeningnummer: 368.14.20 t.n.v. De Nagelfabriek
IBAN: NL40INGB0003681420
BIC: INGBNL2A

Voor een snelle afhandeling van uw bestelling is het noodzakelijk om het bestelnummer te vermelden bij uw betaling.

Als u kiest voor deze methode, verzoeken wij u vriendelijk rekening te houden met de verwerkingstijd van de bank. Het geld zal in veel gevallen niet op dezelfde dag op onze rekening worden bijgeschreven en het kan dan dus ook een dag langer duren voordat wij uw bestelling kunnen verzenden.
Onze klanten vanuit België moeten rekening houden met 1 á 2 werkdagen voordat het geld wordt bijgeschreven (ook al is het geld wel van uw rekening afgeschreven).

Betalen aan de deur

U kunt er ook voor kiezen om pas te betalen wanneer het pakket wordt geleverd. U betaald dan aan de postbode. U kunt bij de postbode niet pinnen, maar moet het geld contant en het liefst zo gepast mogelijk betalen.
De verzendkosten voor dit soort zendingen liggen iets hoger:

- Nederland | €13,95
- België | €18,50
- Duitsland | €22,50
- Oostenrijk | €28,95
- Luxemburg | €41,50