Een hele tijd terug heeft Ilja van beautypolish.nl dit artikel geschreven over de dotting tools van de Nagelfabriek.

Ik had weer eens zin om aan mijn nagels te freubelen en heb deze Nail Art Dotting Tools | Pink Dots gemaakt. Ik heb ze gemaakt met een paar mooie nagellakjes en wat dotting tools, zo gepiept!

Dotting Tools - Nagelfabriek Blog
Ik heb gebruik gemaakt van een setje dotting tools, met aan de ene kant een dik bolletje en aan de andere kant verschillende diktes.

Door gewoon een drupje nagellak op een papiertje of ander ondergrondje te druppelen, kun je gemakkelijk met je dottingtool ‘dippen’ en de stipjes op je nagel zetten. Als je eerst 1 kleur op alle nagels aanbrengt en zo per kleur werkt, ben je zo klaar. (Zelf vind ik het handig om een stukje aluminiumfolie te gebruiken).

Nail Art Pink Dots - Blog Nagelfabriek

Stappenplan Nail Art Dotting Tools

  1. Breng een basecoat aan
  2. Lak je nagels in een leuk kleurtje
  3. Breng de stippen per kleur aan, ik heb bijvoorbeeld eerst op al mijn nagels de rode stippen gezet in verschillende groottes
  4. Zo ga je verder met de stippen per kleur
  5. Aflakken met een topcoat

Ik heb gekozen voor lief roze met opvallende rode stippen. Aangevuld door witte, roze en zilveren glitter lakjes. Natuurlijk kun je dit in elke kleuren combinatie doen die je maar kunt verzinnen! Ook kun je ervoor kiezen je hele nagel vol te maken met de stipjes…

De gebruikte dotting tools zijn uiteraard in onze webshop te bestellen.

Gebruik jij weleens dotting tools bij je nail art?