Wil je graag verzorgde nagels maar heb je geen zin in gel- af acrylnagels? Dan is soak off gellak wat voor jou! Gellak blijft minimaal twee weken zitten en is beschikbaar in meer dan 100 verschillende kleuren.

(Overigens wordt gellak ook vaak over acryl- en gelnagels aangebracht, dus combineren kan natuurlijk ook).

Meer weten over gellak? Lees dan het artikel "gellak aanbrengen". Tevens worden hier tips gegeven voor een langere of kortere houdbaarheid van de nagels.

Hou jij meer van nail art? Met gellak kan je alle kanten op. Leonie van Leonie's Nailart deelt geregeld leuke creaties op haar instagram-account waarbij ze gellak van de Nagelfabriek gebruikt.

Gellak Nude

Nude is een van de favoriete kleuren van Leonie. Ze gebruikt Nude vaak als basiskleur voor verschillende soorten nail art. Vaak combineert ze dit met een matte topcoat.

Back to Basic

Dit keer wordt de kleur Back to Basic als basiskleur gebruikt. Gecombineerd met meerdere kleuren onder andere met de kleur Strawberry en een matte topcoat.

Cherry Nail Art

Wat is er nou leuker dan de kleur Cherry als basis te gebruiken voor deze kersen-nailart? Gecombineerd met de lichtroze kleur Silk.

Zomerse Nail Art

Voor deze leuke nail art is gebruik gemaakt van de kleur Vintage Green. Weer gecombineerd met een matte topcoat.

Wat is nou meer zomers dan de kleur Neon Roze? Met zwarte details en gele bloemen. Natuurlijk ook weer gecombineerd met een matte topcoat.

Lichtblauwe nail art met onder andere de kleur Sparkling Blue voor de extra sparkle.

Red Carpet

Rode gellak in de kleur Red Carpet gecombineerd met gouden glitters en zwarte lijnen. Met natuurlijk weer de matte topcoat.

Topcoat Mat - Extra Mat

Zwart gellak Black Jack gecombineerd met de matte topcoat.

Ben jij nou ook zo goed met gellak, gel of acryl gebruik dan #nagelfabriek als je jouw creaties deelt op social media. Vermeld wel altijd welke producten je precies hebt gebruikt. De mooiste creaties delen wij op ons Instagram-account @Nagelfabriek. En delen we op de swatchpagina.