Het is tijd om de winnaar van het shoptegoed bekend te maken. Op 30 oktober kwam er een blogpost online waarin stond uitlegt hoe je kans maakte op 10 euro shoptegoed.

We hebben weer een hoop foto's ontvangen en hieronder laten we eerst enkele creaties zien.

Black Jack & Glitter Goud
Maureen Koning Black Jack + Glitter Goud - Nagelfabriek Blog

De eerste foto is van Maureen Koning. Dit zegt zij zelf over de foto:
"De nagels zijn gestyled met gellac Black Jack en Glitter GoudDe meeste klanten kunnen bijna 5 weken met jullie gellac! Voorheen gebruikte ik Shellac maar deze blijft lang niet zo goed zitten."
Maureen, superfijn om te horen dat het zo goed blijft zitten.

Wolken Wit & French Pink
Anouk Wolken Wit + French Pink - Nagelfabriek Blog

De tweede foto is van Anouk. Ze heeft een mooie french manicure gemaakt, met de kleuren Wolken Wit en French Pink. Wil je dit namaken, maar heb je liever een minder heftige kleur wit, ga dan voor French White.

Iron Lady + Matte Topcoat
Anouk Iron Lady + Matte Topcoat - Nagelfabriek Blog

Anouk stuurde meerdere foto's in waaronder ook deze. Iron Lady is een magnetic gellak. Met een magneetje kan je dus streepjes/figuurtjes in de gellak aanbrengen. Let op! Gebruik het magneetje voordat je de topcoat hebt aangebracht.

Roze
Brit Roze - Nagelfabriek Blog

Deze foto is van Britt, zij gebruikt hier de kleur gellak Roze met wat steentjes (deze kleur is tijdelijk uitverkocht, maar komt over twee weken binnen). Dit zegt zij zelf over de foto:
"Ik heb inmiddels meer dan 20 kleuren soak off gellak, waarmee ik bijna dagelijks mensen blij kan maken. Dit is de kleur roze, die ik afgelopen week bij een klantje gelakt heb. Erg mooie kleur!"

Steal
Amy Steal - Nagelfabriek Blog

Ook Amy stuurde meerdere foto's in. Dit is de kleur Steal (ook deze kleur krijgen we binnen 2 weken weer binnen). Amy gaf meteen haar mening over deze kleur:
"Heb deze kleur vorige week binnen gekregen en ik ben fan! Heel erg mooi!!"

Black Jack + Matte Topcoat
Amy Black Jack - Nagelfabriek Blog

Dit is een andere foto van Amy. Ze gebruikte hier de kleur Black Jack met de Matte Topcoat. Erg leuk gemaakt.

Midnight Blue + French Pink
Jenny de Jong-Ten Ham Midnight Blue + French Pink - Nagelfabriek Blog

Deze creatieve creatie is van Jenny de Jong. Ze zegt zelf:
"De ondergrond is French Pink, de tip is gelakt Midnight Blue. Beide van de Nagelfabriek. Daarover heen hele fijne glitters. Ik heb zelf de bloemetjes erop gemaakt en er een steentje opgeplakt."

En de winnaar van 10 euro shoptegoed is...

Temptation + Glitter Zilver
Daniek Oosting Temptation + Glitter Zilver - Nagelfabriek Blog

Daniek Oosting heeft de 10 euro shoptegoed gewonnen, gefeliciteerd! Dit stuurde ze mee als onderschrift:
"De kleur die ik bij deze klant heb gebruikt is Temptation. Bij mij is dit een erg populaire kleur. Hier heb ik hem gebruikt bij gelnagels en heb op de wijsvingers de kleur Glitter Zilver gebruikt. Verder zijn ook alle producten die ik gebruikt heb van de Nagelfabriek!" 

Winnaar Shoptegoed Daniek Oosting Temptation + Glitter Zilver 2 - Nagelfabriek Blog

"Misschien is het leuk om er bij te vermelden dat de gelnagels ook 4 weken mooi zijn blijven zitten."

Daniek nogmaals gefeliciteerd! Wil je een mailtje naar info@nagelfabriek.nl sturen met je gegevens, dan maken we zo snel mogelijk een tegoedbon voor je aan.

We willen graag iedereen bedanken, voor het insturen van foto's. We vinden het altijd leuk om foto's te zien. Dus heb jij een foto en wil je deze aan ons laten zien? Stuur deze dan naar info@nagelfabriek.nl en wellicht plaatsen we jouw foto op onze facebookpagina. Like onze pagina om op de hoogte te blijven van leuke aanbiedingen, de laatste blogposts, mooie foto's en nog veel meer.

Alle kleuren gellak en toebehoren zijn natuurlijk te koop in onze webshop.

  • Soak off gellak: €9.99 (15 ml)
  • Matte Topcoat: €12,50 €9.99 (15 ml)