Het is tijd om de winnaar bekend te maken van de nail art wedstrijd. Maar eerst willen we iedereen bedanken die een of meerdere foto's heeft ingezonden. We beginnen met een tweetal foto's die het net niet zijn geworden.

Anouk

Uitslag winactie Anouk Meuter - Nagelfabriek Blog

Voor deze nagels heb ik de kleur Bubblicious gebruikt samen met Diamond (meerdere lagen over elkaar om deze te laten dekken. Verder zijn de nagels versierd met rhinestones en diverse stickers.

Eline

Uitslag winactie Eline. - Nagelfabriek Blog

Bij deze nagels heb ik van de Nagelfabriek de kleuren van de striper collectie gebruikt, Mint en Wit. Ook de base- en topcoat uiteraard + Diamond van Nagelfabriek! Dit is mijn eerste probeerseltje ik gebruik deze gellak sinds mei. Inspiratie heb ik opgezocht op Pinterest.
In eerste instantie heb ik het met plakband geprobeerd maar dat was geen succes! Daarna alles uit de losse pols gedaan, dat zag er beter uit. Eerst Mint schuin getrokken, daarna Wit aan de andere kant.
De ringvinger eerst helemaal wit en daarna de streepjes er op getrokken, voordat ik de streepjes trok, eerst met nagelreiniger (Nagelfabriek) de vettige laag er afgehaald zodat de streepjes niet konden uitlopen. Vervolgens Diamond.

Winnaar Winactie juni 2015 - Erika

Uitslag winactie Erika - Nagelfabriek Blog

Ik heb heel wat gellak kleuren bij jullie besteld waar ik fan van ben. Op deze foto heb ik gebruik gemaakt van de gellak "Sunshine" om mijn tippen te maken, dit heb ik bijgewerkt met een klein penseeltje. Daarna heb ik een dun lijntje aangebracht met gellak "Purple Sparkle" om de tip af te lijnen. Op de ringvinger heb ik een sticker aangebracht die je moet kleven met behulp van water. Zeer makkelijk in gebruik (alleen niet vergeten eerst de plaklaag af te vegen). Hierna heb ik over alle nagels een laagje gellak "Golden Dust" gelakt om alles mooi te laten blinken, dit geeft een extra "touch" aan de nagels. Afwerken doe je met de topcoat en dan bekom je dit!

Erika heeft met deze zomerse foto de winactie gewonnen. Dit houdt in dat zij een nail art pakket ter waarde van 40 euro heeft gewonnen.
Erika hartelijk gefeliciteerd, wil je ons een mailtje sturen met je gegevens? Dan kunnen we het pakket zo snel mogelijk verzenden.