Gellak Wolken Wit 15 ml

Wolken Wit is onder andere te gebruiken voor french manicure.
€ 10,99 € 9,08

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld en betaald? Dan verzenden we het dezelfde dag nog.

App ons voor vragen en advies 085 2007 924.

Gratis verzending vanaf €50*.

Gratis verzending vanaf €250* voor NL & BE.
*Ex. btw.

Spaar voor korting met ons spaarpuntensysteem.

 

 

 

Gellak Wolken Wit

Gebruik de gellak wolken wit om french manicure bij gellaknagels te maken. De gellak Wolken Wit geeft de nagels een intens wit randje. Liever een natuurlijk witte kleur? Ga dan voor de kleur French White.

Soak off gellak is ideaal voor het verfraaien van de natuurlijke nagels. Gewone nagellak blijft vaak niet lang zitten, maar deze gellak blijft zeker twee weken zitten. Dit revolutionaire soak off gelsysteem biedt een nieuwe manier van modelleren. De natuurlijke nagels worden omgetoverd tot extravagante eye-catchers.

Soak off gel is veel eenvoudiger op te brengen dan andere gels. Soak off gellak wordt onder de uv-lamp of ledlamp uitgehard. Soak off gel wordt moeiteloos dun aangebracht op de nagels. Na circa twee weken kan de gellak met behulp van gelpolish remover worden verwijderd.

 Toepassing gellak Wolken Wit:

  • Breng een dunne laag basecoat aan en laat deze vervolgens 120 seconden* onder een uv-lamp uitharden. Na het uitharden ontstaat er een kleverige zweetlaag, deze laag niet verwijderen.
  • Breng nu een dunne laag gellak aan (bijvoorbeeld French Pink). De gellak mag niet in de nagelplaat lopen, anders verhoogt deze zich later (het liften) (gebeurt dit toch, verwijder deze dan voor het uitharden met een orange wood stick). Hard de gellak vervolgens 120 seconden onder de uv-lamp uit. Breng de gellaj in 1 à 2 dunne deklagen aan, omdat het uv-licht vanwege de kleurpigmenten anders niet tot aan de onderkant van de gel kan geraken.
  • Breng nu op het witte gedeelte van de nagel de gellak wolken wit aan. Zorg dat bij alle nagels de witte gellak overal even lang/dik is. Breng voor een natuurlijke overgang het tweede laagje iets over het eerst laagje aan. Beide laagjes los van elkaar 120 seconden drogen onder de uv-lamp.
  • Breng nu de topcoat dun aan (ook om de nageltoppen heen modelleren, zodat de natuurlijke nagel of de tip zich niet van de gel kan los maken). Laat de topcoat 120 seconden uitharden onder de uv-lamp.
  • Neem een pluisvrije pad en doe er wat nagelreiniger op. Verwijder hiermee de zweetlaag (lijmlaag).

*tijden zijn gebaseerd op een 36 Watt uv-lamp, de gellak kan ook met een ledlamp worden gedroogd.

De gellak wolken wit kan ook gebruikt worden als normale gellak, dan kan het goed gebruikt worden als onderlaag voor bijvoorbeeld nail art.

Inhoud: 15 ml

 

VEGAN EN DIERPROEFVRIJ

 

 

Ingrediënten: Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamate*, HEMA, Hydroxypropyl Methacrylate, PEG-9 dimethacrylate, Trimethylbenzoyl diphenylphosphine oxide, Silica, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, Hydroquinone, p-hydroxyanisole, Titanium dioxide/CI 77891, Ultramarines/CI 77007, Violet 2/CI 60725. 
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!